Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra indretningsarkitekter

Har du købt en ny bolig, som skal indrettes?

Har du et sommerhus, som skal indrettes?

Har du en masse drømme om din indretning? Så er det en indretningsarkitekt du skal have fat i til opgaven. Ved at hyre en indretningsarkitekt til din opgave, så vil du hurtigt opdage at indretningsarkitekten kan komme for forslag og ideer, som de fleste ikke ville kunne finde frem til. Med en indretningarkitekt med på sidelinjen, så vil du hurtigt kunne skabe dit drømmehjem.

En indretningsarkitekt laver et væld af forskellige spændende opgaver, det kan for eksempel være at du har købt en ny lejlighed eller hus som skal indrettes? Så skan en indretningarkitekt klarer den opgave for dig til perfektion. Opgaver som en indretningsarkitekt ofte udfører:

indretningsarkitekt

Få 3 gratis tilbud fra indretningsarkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din indretnings opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle indretningsarkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en indretningsarkitekt?

Har du købt et nyt hus, som du gerne vil have indrettet af en indretningarkitekt, så er du kommet det helt rette sted hen. Prisen på en indretningsarkitekt kan svinge utrolig meget fra by til by og firma til firma, og derfor er det også svært for os at give dig en ca pris på din opgave. Men du skal som udgangspunkt forvente at skulle betale en timeløn på mellem 600 – 800 kroner i timen for en indretningsarkitekt. 

Prisen kan dog ikke kun variere ud fra hvilken landsdel du bor i, prisen kommer nemlig også helt and på din opgaves omfang. Hvis det blot er en udestue som skal indrettes, så vil du godt kunne få en billig timepris, da der ikke er mange timer i sådan en opgave. Men er det derimod et helt hus, sommerhus eller lejlighed der skal indrettes, så vil vi anbefale dig at indhente flere forskellige tilbud, så vil du hurtigt opdage at der vil være en del penge at spare.

Hos de fleste indretningsarkitekter, kan du vælge en pakkeløsning. Ved at vælge en pakke frem for en række ydelser, så vil du også kunne spare en hel del penge på din opgave. 

Få den bedste pris på en indretningsarkitekt

Når du skal hyre en indretningarkitekt, så er der nogle ting som du bør være opmærksom på, inden du takker ja til tilbuddet. Du skal for eksempel altid indhente flere forskellige tilbud på din opgave, ved at gøre det sikre du dig selv mod at betale for meget for din opgave, og du har et bredere udvalg at vælge mellem. 

Du kan indhente tilbud fra indretningsarkitekter på flere måder, enten ved selv at ringe rundt til alle de forskellige firmaer og indhente tilbud på din opgave på den måde. Men har du ikke lyst til det eller måske bare ikke tid? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, der skal du blot indtaste information om din opgave, og derefter vil 3byggetilbud indhente 3 tilbud til dig fra professionelle indretningsarkitekter. 

Se videoen herunder og bliv klogere på hvad en indretningsarkitekt er:

Hvad kan en indretningsarkitekt hjælpe med?

Som vi har har været inde på et par gange, så kan en indretningsarkitekt hjælpe dig med rigtig mange forskellige opgaver. Det kan for eksempel være indretning af sommerhus, nybyggede bus, renoverede lejlighed eller noget helt fjerde. Der er mange fordele ved at have en indretningsarkitekt med på sidelinjen, for når du har en ekspert med på området, så vil han eller hun ofte kunne komme med rådgivning og råd som de fleste af os slet ikke har overvejet.

Når du vælger en privat indretningsarkitekt, får du:

 • Rådgivning
 • Hjælp til indkøb og praktisk håndtering
 • Møblering og indretning
 • Sparring på renoverings- og byggeprojekter

Trænger dit hjem til en makeover? Find den helt rigtige indretningsarkitekt i dag og få dine drømme vagt til virkelighed!