Kreutzfeldt Home Styling

 📍Kongebrovej 51, Lellinge 4600 Køge

 📞 61 60 84 84

Lb Byg & Design

 📍Vordingborgvej 5 4600 Køge

A. Buch’s Blomster & Bolig

 📍Egelundsvej 67, Strøby Egede 4600 Køge

Mh Indretning

📍Vemmedrupvej 107, Vemmedrup 4632 Bjæverskov

Tony Heine

 📍Klarkærvej 12 4600 Køge

 📞 35 26 00 97

Hverdagsmoment

 📍Boholtevej 7, 1. sal. th 4600 Køge

 📞 28 68 34 57

Anne Boysen

 📍Marievej 7 4600 Køge

Indretningsarkitekt i Køge

En indretningsarkitekt skal have et højt niveau af færdigheder inden for indretningsdesign, indretningsarkitektur og indretning. De skal også have et højt niveau af færdigheder inden for indretningsplanlægning og design.

De er ansvarlige for design og udvikling af en bygning eller et område til forskellige formål, f.eks. lejligheder, hoteller, kontorer, restauranter, butikker, boliger og andre bygninger. Grundlæggende arbejder de med indretningen af en bygnings eller et rums interiør for at få det til at se smukt, indbydende og tidløst ud.

Indretningsarkitekten er også ansvarlig for indretningen af en bygning eller et rum, fordi de skal sørge for, at det ser meget smukt og interessant ud.

Der er forskellige områder, som indretningsarkitekter arbejder inden for. Nogle af dem omfatter indendørsarkitektur, indretning, indretning, interiørdesign, indretningsplanlægning og design. Disse områder kaldes også forskellige områder, fordi hvert område har forskellige færdigheder og forskellige ansvarsområder. De har også forskellige ansvarsområder, fordi hvert område har forskellige mål og forskellige færdigheder.

Indretningen af lejligheden er også en del af møblerne i lejligheden.

En indretningsarkitekt er en professionel, der kan hjælpe dig, når du planlægger at indrette dit hjem. Indretningsarkitekter kan hjælpe dig med at vælge de bedste møbler, der vil gøre dit hjem smukt. Derfor vil en indretningsarkitekt være den bedste person til at hjælpe dig.

Indretningen af indretningsarkitekterne i Køge er designet i en moderne stil. Indretningsarkitekterne i Køge har et meget godt ry inden for deres felt. Indretningsarkitekterne i Køge er kendt for at levere smukke moderne stueindretninger.

indretningsarkitekt

Få 3 gratis tilbud fra indretningsarkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din indretnings opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle indretningsarkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.