Indretningsarkitekt i Roskilde

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud i dag

Serup Design

 📍Penselstrøget 24 4000 Roskilde

Sydendal Skind /V Erik Kjær Lauridsen

 📍Kærvej 27A, Vindinge 4000 Roskilde

 📞29 42 56 08

 📍Abbetvedvej 2H tv, Gevninge 4000 Roskilde

 📞 41 16 81 11

Annette Boysen Inteiors

 📍Djalma Lunds Gård 7 4000 Roskilde

 📞 40 59 19 79

Hansen Byg

 📍Neergårdsparken 22, 2. sal. tv 4000 Roskilde

 📍Lille Valbyvej 6B, Lille Valby 4000 Roskilde

 📞 61 71 35 74

Agr Consulting

 📍Himmelev Have 1, st. sal. 1, Himmelev 4000 Roskilde

 📞20 28 29 39

Indretningsarkitekt i Roskilde

En indretningsarkitekt er en person, der er uddannet inden for indretning og bruger sin viden til at designe og indrette dit hjem.

En indretningsarkitekt er uddannet til at løse de indretningsproblemer, som du har. Du kan have et hjem, der ligner et hjem, men du kan have forskellige problemer med de farvesammensætninger eller møbler, som du har valgt. En indretningsarkitekt kan hjælpe dig med at få løst disse problemer.

Interiørdesigner er den stilling, der besættes af fagfolk med det egentlige formål at designe de indvendige rum. De professionelle er dem, der har viden og færdigheder til at skabe det perfekte miljø til beboernes tilstedeværelse.

Det er dem, der er ansvarlige for at forberede betingelserne for medarbejdernes og de besøgendes miljø. De er også ansvarlige for vedligeholdelsen af de indvendige rum.

Inden for indretning er det kunden, der bestemmer. Indretningsarkitekten bestemmer selv, om de ønsker, at deres hjem skal være fuldt møbleret eller ej. Det er indretningsarkitekten, der sørger for, at kunden har alt det, han/hun har brug for, og at rummet ser så godt ud som muligt.

Indretningsarkitekten tager sig af alle de detaljer, der følger med opgaven. De sørger for, at møblerne står på det rigtige sted, og at alt er i funktionsdygtig stand. Hvis kunden ønsker, at soveværelset skal være fuldt møbleret, vil indretningsarkitekten sørge for, at alle ting i soveværelset er der og i funktionsdygtig stand.

Indretningsarkitekten er også ansvarlig for boligens udseende. Indretningsarkitekten vil arbejde for at få rummet til at se så godt ud som muligt, og at møblerne står på det rigtige sted.

Hvis du vil hyre en designer, kan du kigge på deres websted og se, hvad de har at tilbyde i deres arbejdsstil. Dette kan være et godt sted at starte med at lede efter en designer.

Indretningsarkitekter tilbyder en bred vifte af tjenester. De kan tilbyde indretningstjenester i en række forskellige stilarter. De kan også specialisere sig i en bestemt type indretning. De typer af tjenester, som du måske ønsker at kigge efter, omfatter:

 • Indretningsdesign
 • Indretningsdesign til små virksomheder
 • Indretningsdesign til en kommerciel virksomhed
 • Indretning af erhvervsejendomme
 • Indretning af et hjem

Indretningsarkitektfaget er højt specialiseret. Som profession er vi ansvarlige for design, udvikling, implementering og ledelse af interiørarbejde.

Indretningsdesign er den målrettede brug af både viden og kreativitet til at skabe et rum, der opfylder brugerens behov.

 

indretningsarkitekt

Få 3 gratis tilbud fra indretningsarkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din indretnings opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle indretningsarkitekter.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.