Autoriseret kloakmester Bjarne G. Sørensen ApS

 📍Sdr Grisbækvej 11, Grisbæk 6740 Bramming

 📞 40 38 02 53

Esbjerg Slamsuger Service ApS

 📍Måde Industrivej 19 6705 Esbjerg Ø

 📞 21 60 34 44

Norva24

📍Måde Industrivej 15 6705 Esbjerg Ø

 📞 75 52 43 22

Chr. Brinck & Søn ApS

 📍Brolæggervej 20 6710 Esbjerg V

 📞 75 15 21 77

K-Rens A/S

 📍D Lauritzens Vej 4 6700 Esbjerg

 📞 75 16 07 63

Skovgårdens kloak og anlæg

 📍Sdr Grisbækvej 12, Grisbæk 6740 Bramming

 📞 27 28 09 82

Kloakmester i Esbjerg

Det er en betroet person, som er ansvarlig for vedligeholdelsen af kloaksystemet. Kloakmesteren inspicerer vand- og kloakledninger for at sikre, at de ikke kollapser. Den er også ansvarlig for at fjerne spildevand og affald fra kloaksystemet.

Det gør de ved at indstille røret og fjerne tilstopninger. Kloakmesteren sørger også for vedligeholdelse af systemet. Det er dog stadig en god idé at få kloaksystemerne kontrolleret af en professionel fra tid til anden.

En inspektion af dit kloaksystem er en meget vigtig del af arbejdet med at holde det rent og fri for tilstopninger. En kloakmester har værktøjerne og viden til at inspicere dit kloaksystem nemt og hurtigt. Han eller hun vil også kunne rådgive dig om problemer, som du kan forebygge. Der findes mange forskellige typer af kloakker i Danmark.

 Kloakmesteren udfører alle følgende opgaver –

Kloakmesteren styrer vandtrykket i kloaksystemet.

Kloakmesteren bruger kloaktrykket til at betjene den pumpe og de motorer, der opretholder vandstrømmen gennem kloaksystemet.

Kloakmesteren styrer vandstrømmen gennem kloaksystemet ved at åbne og lukke ventiler.

Kloakmesteren styrer vandstrømmen gennem kloaksystemet ved at åbne og lukke sluser.

Kloakmesteren er revolutionerende for alle typer spildevand. De kan hjælpe med filtrering og kemisk behandling, der er designet til sikkert og effektivt at fjerne bakterier, vira og andre skadelige patogener fra vandforsyningen.

Som kloakmester er du ansvarlig for at overvåge og vedligeholde kloaksystemet i hjemmet for at sikre, at det fungerer effektivt og sikkert. Du vil være ansvarlig for vvs- og afløbsarbejde og generel vedligeholdelse af kloaksystemet, herunder inspektion og fjernelse af gamle eller beskadigede vvs- og afløbsinstallationer samt reparation og udskiftning af kloakledninger og -rør.

kloakmester

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din kloakopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle kloakfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.