Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra kloakmester

Har du en køkkenvask som er stoppet?

Er afløbet i brusekabinen stoppet? 

Er toilettet stoppet?

Så er det en professionel kloakmester, du skal have fat på til opgaven. En kloakmester er en ekspert indenfor kloakker og brønde og hvad der ellers kunne opstå af problemer med for eksempel toilet, stoppet vandløb. Der er masser af hjælpe at hente hos en kloakmester, og skulle uheldet være ude, så er det altid godt at have en ekspert med på sidelinjen. 

Det kan godt være en jungle at finde frem til de gode kloakfirmaer i Danmark, fordi der er så mange af dem. Men det kan du faktisk udnytte til din fordel, for hvis du indhenter tilbud fra flere forskellige kloakfirmaer, så kan du ofte presse prisen og spare en hel del penge på din kloakopgave. 

En kloakmester kan udføre et væld af forskellige opgaver, det kan for eksempel være et stoppet toilet eller en stoppet kloak, så skal du have fat i et kloakfirma nær dig for at løse opgaven. En kloakmester udfører blandt andet disse opgaver:

kloakfirma

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din kloakopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle kloakfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en kloakmester?

Det kan være et svært spørgsmål at besvare, da de kommer and på utrolig mange ting. Prisen på en kloakmester svinger nemlig utrolig meget, alt efter hvilken landsdel du bor i. Derudover kommer det også and på din opgaves omfang, er det for eksempel en lille opgave, vil du godt kunne få en billig timepris, men er det derimod en stor opgave med meget kørsel og timeforbrug, så skal du forvente en høj timepris. 

Som udgangspunkt skal du forvente at en kloakmester koster mellem 400 – 600 kroner i timen. 

Nedenunder her har vi samlet et par forskellige priser på opgaver, som en kloakmester typisk udføre. Det er dog vigtigt at huske, at prisen kan være en anden alt efter hvor du bor henne. 

 • Spuling af kloak: 700 kr.
 • Billedbehandling og rapportering til forsikringsselskab: 600 kr.
 • TV-inspektion af kloak: 1400 kr.
 • Montering af rottespærre: 2000 kr.

Hvad laver en kloakmester?

En kloakmester udføre en bred vifte af forskellige opgaver, og det er altid en god ide at have et nummer til en professionel kloakmester, hvis uheldet skulle være ude. En kloak er nok noget af det vigtigeste vi har ved vores hus eller lejlighed, men det glemmer de fleste da det ikke noget vi ligger mærke til i vores dagligdag. Hvis din kloak er stoppet, kan det forvolde store lugtsener og det kan være skyld i fugtproblemer i dit fundament, hvis problemet ikke bliver løst.

Som navnet kloakmester antyder, så arbejder en kloakarbejder selvfølglig mest med kloakker, men en kloakarbejder arbejder også med at opføre nye kloakker og vedligeholde gamle kloakker ved boligkomplekser.

Opgaver som en kloakmester ofte udføre i sin dagligdag:

 • Højtryksrensning og spuling af kloak
 • Montering af godkendt rottespærre
 • Rensning af kloak og afløb
 • Afhjælpning af stoppet, toilet, håndvask eller afløb
 • Slamsugning
 • Etablering af nedsivningsanlæg
 • Installation af minirenseanlæg
 • Andre former for autoriseret kloakarbejde

Stoppet kloak?

Er din kloakstoppet til eller måske dit toilet? Så vil du kunne se det på flere forskellige måder, som er vigtige at du kender og holder øje med i din dagligdag, da det ellers vil kunne lave store skader i din lejlighed eller hus. Har du opdaget din kloak er stoppet til? Så skal du hurtigts muligt kontakte en kloakmester, for at få løst problemet indenfor kort tid. 

Vi anbefaler at du laver et fast årlig aftale med en kloakmester, hvor firmaet kommer forbi dig og din kloak og renser den, enten en gang om året eller 2 gange. På den måde så kan du undgå ubehaglige overraskelser og undgå skader på dit fundament, hvis uheldet skulle ske. 

Se videoen herunder og find ud af hvordan din kloak fungere:

Få den bedste pris fra en kloakmester

Hvis uheldet er ude og du skal bruge en kloakmester, så er det med at få den bedste pris på opgaven, da det ofte ikke er noget man har budgetteret med i budgettet. Derfor anbefaler vi også at når uheldet sker, så takker du ikke ja til det første tilbud du for. Du skal minimum indhente 3 tilbud på din kloakopgave, så kan du sikre dig selv mod ikke at betale for meget for din opgave. 

Hvis du ikke selv har energien til at ringe rundt til forskellige kloakfirmaer. Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud, hvor du blot skal indtaste information om din opgave og så vil de indhente 3 tilbud fra professionelle kloakfirmaer til dig.