Peter’s Kloak Service ApS

 📍Søndre Mellemvej 5 4000 Roskilde

 📞 46 78 95 69

CU Byg, Anlæg og Kloak ApS

 📍Vestervænget 38, Roskilde 4000 Roskilde

 📞 20 75 17 70

P.H. Kloakrens ApS

📍Ramsøbakken 48 4621 Gadstrup

 📞 51 22 18 18

Abak Kloakservice A/S

 📍Sengeløsevej 6, Herringløse 4000 Roskilde

 📞 70 26 64 66

Prokloak ApS

 📍Teglværksvej 1, Kamstrup 4000 Roskilde

 📞 70 44 40 00

RTR Kloakservice ApS

 📍Søndre Mellemvej 35 4000 Roskilde

 📞 46 75 75 30

Kloakmester i Roskilde

En kloakmester er en person, der er ansvarlig for at holde kloaksystemet i god stand. I nogle byer er en kloakmester også ansvarlig for at opsamle vand fra gader og offentlige rørledninger.

En kloakinspektør er en person, der arbejder for at holde kloaksystemerne i god stand. De er med til at beskytte offentligheden mod lækager fra kloakker. De kan også inspicere og teste kloaksystemet for at sikre, at systemet gør sit arbejde.

Kloakmesteren hjælper folk med at lære om kloaksystemet og om, hvordan de kan hjælpe med at rense det, når de har brug for det.

En kloakledning er et langt rør, der bruges til at transportere spildevand fra en del af dit hjem eller din virksomhed til en anden.

Først skal du sikre dig, at den type kloakmester, du har brug for, er den rigtige for dig. Hvilken type kloakmester du har brug for, afhænger af, hvilken type kloak du har installeret.

Kloakmesteren er ansvarlig for den juridiske, tekniske, sociale og økonomiske forvaltning af kloaknettet og arbejder for at sikre en sikker drift af kloaknettet og for at opretholde og forbedre kloaksystemets kvalitet.

Kloakmesteren i Roskilde er ansvarlig for drift og vedligeholdelse af kloaksystemet i Roskilde. Kloakmesteren i Roskilde er medlem af Roskilde kommunalbestyrelse.

 

kloakmester

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din kloakopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle kloakfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.