Amager Kloakservice ApS

 📍Sverrigsgade 15, 3. sal., Dør 385 2300 København S

 📞 32 57 50 46

Byens kloakrens

 📍Oehlenschlægersgade 52, 5. sal. th 1663 København V

 📞 50 29 50 50

A. Beuck Kloakmester

📍Strandboulevarden 156, 5. sal. th 2100 København Ø

 📞 31 19 71 43

Danske Kloakmestre

 📍H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V

 📞 72 16 02 07

BD Kloak & Anlæg ApS

 📍Klosterstræde 22, kl. sal. 1157 København K

 📞 70 22 12 54

Øland’s Anlæg og kloak ApS

 📍Århusgade 88, 5. sal. 2100 København Ø

 📞 29 80 29 70

Kloakmester i København

En kloakmester er en entreprenør, der har opfyldt alle krav og har tilladelse til at udføre arbejdet og kan afgive tilbud og udføre arbejdet.

Den bedste måde at finde en kloakmester på er at ringe til det lokale kontor, som kan hjælpe dig med at finde den rette person, der kan udføre opgaven. De vil også kunne fortælle dig, hvor lang tid det vil tage at få en kloakmester.

Det første, du skal gøre, er at få den nødvendige tilladelse og underskrive en kontrakt med kloakmesteren.

En kloakmester er ansvarlig for vedligeholdelse af byens kloaksystem og udstedelse af tilladelser til at anlægge et kloaksystem.

Kloakmesteren fungerer ved at fylde perkolatet med vand. Dette ødelægger bakterierne i vandet, så det lugter bedre og forhindrer, at det bliver et problem.

Kloakmesteren kan også bruges, hvis du har et eksisterende problem, men stadig er usikker på, hvorfor det opstår, eller hvordan du kan løse det.

Det første, du skal gøre, er at gå til det lokale kontor for at få oplysninger om, hvilken type kloakmester der kan bruges til dit hus. De bør informere dig om de muligheder, der er til rådighed for dig:

En kloakmester kan bruges til rengøring af kloakker og afløb. Sæbevandet bruges til at løsne snavset fra kloakken. Herefter transporteres snavset væk til afløbet fra kloakken.

Den anden type kloakmester er den, der anvendes til rensning af afløb. Dette er det bedste valg til afløb, der er meget snavsede.

Du bør også overveje, hvor mange personer der bor i dit hus. Dette er vigtigt, da det vil hjælpe dig med at vælge den rigtige kloakmester til dit hus.

Kloakmesteren er ansvarlig for vedligeholdelse og drift af arbejdsområdet. Han er også ansvarlig for inspektion af installation og vedligeholdelse af systemer, udstyr og materialer.

En kloakmester skal have viden om alle aspekter af kloakservice, herunder følgende:

kendskab til teknik, design og/eller konstruktion af kloaksystemer, især i forbindelse med anlæg og vedligeholdelse af kloaksystemer

kendskab til levering og udførelse af tjenesteydelser i forbindelse med sanitet og korrekt affaldsbortskaffelse

Så hvis du har brug for det, så hyr en kloakmester i dag!

kloakmester

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din kloakopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle kloakfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.