Byens Kloakservice ApS

 📍Gl Århusvej 33 8732 Hovedgård

 📞 20 16 90 05

Henrik Hedegård Aut.Kloakmester

 📍Hovedskovvej 8A, Grædstrup 8740 Brædstrup

 📞 25 38 53 96

Entreprenørfirmaet Bent Hansen/ v. Freddy Hansen

📍Grønlandsvej 11M 8700 Horsens

 📞 40 89 62 86

Præsthøj Entreprenør Forretning

 📍Assendrupvej 2, Assendrup 8732 Hovedgård

 📞 20 81 96 73

ENTREPRENØRFIRMAET EIGIL FYNBO A/S

 📍Orionvej 10 8700 Horsens

 📞 75 65 31 88

Kloakmester i Horsens

En kloakmester er en specialarbejder, der arbejder med kloaksystemet. De installerer kloaksystemet.

De bidrager til at forbedre kloaksystemet for at forbedre systemets effektivitet og reducere spildevandsstrømmen. Det er et specielt designet kloaksystem med en stor kapacitet, der kan opretholde flowet på et højere niveau.

Kloakmesteren fungerer ved at skære den tilstoppede kloakledning over samtidig med, at den bliver skyllet. Dette medfører, at der skabes et vakuum i kloakrøret, og at kloakvandet presses gennem røret på en naturlig og ren måde. Det kloakvand, der er tilbage i røret, løber derefter ud i kloaksystemet…

Hvis kloakrøret ikke er tilstoppet, er det kloakvand, der kommer ud af kloaksystemet, meget renere, end hvis kloakledningen ikke var blevet renset. Det kloakvand, der skylles ud, kommer da hurtigere ud og er langt mere effektivt, end hvis kloakledningen slet ikke var blevet renset.

En kloakmester er en komplet løsning til styring af vandgennemstrømningen i kloakken. De kan hjælpe med at kontrollere strømmen af spildevand fra toilettet. Som følge heraf er det med til at reducere skaderne på miljøet og forhindrer også lækage af spildevand. Ved hjælp af en kloakmester kan VVS-systemet nemt administreres og vedligeholdes, samtidig med at risikoen for folks sundhed elimineres.

For at opretholde den korrekte strøm af spildevand vedligeholder kloakmesteren kloakrøret, og vandforsyningen er tændt. Kloakmesteren tager kontrol over vandforsyningen og tænder den. Dette er med til at sikre, at kloakvandstrømmen er kontrolleret og ikke bliver spildt.

Der er mange fordele ved en kloakmester. De bidrager til at reducere risikoen for miljøet. Det forbedrer også befolkningens sundhed, fordi vandforsyningen altid er ren og af høj kvalitet. Kloakmesteren er også med til at opretholde en korrekt vandgennemstrømning fra toilettet. Det er med til at mindske risikoen for folks sundhed.

De arbejder med følgende udstyr:

 • Rørrensningsmaskiner
 • Rørrensningsudstyr
 • Luftkompressor
 • Omledningsledninger
 • Boring
 • Automatiske koblinger

En kloakmester kan være en privatperson eller en virksomhed. Kloakmesteren har ansvaret for at overvåge kloaksystemet.

kloakmester

Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din kloakopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle kloakfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.