Kribler og kravler det i kloakken? 

Har du fået rotter i kloakken?

Uanset hvilket problem du har med rotter, så er det et stigende problem i Danmark. Der har regnet mere og mere, de sidste par år i Danmark og det har gjordt at gnaverne er tvunget op af kloakken og ind i boligen, hvor de kan gøre stor skade. Heldigvis kan du hurtigt løse problemet, med en effektiv rottespærre. 

Find den rette kloakmester til opgaven.

Det er meget forskellige hvad det koster at få monteret en rottespærre, da det ofte afhænger af utrolig mange forskellige ting. Få 3 tilbud på montering af rottespærre her på siden.

Her på siden kan du læse meget mere om, hvad en rottespærre er og hvad det koster at få monteret en rottespærre hos dig. 

Montering af rottespærre

Få 3 gratis tilbud på montering af rottespærre

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på montering af rottespærre. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på montering af rottespærre.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster montering af rottespærre?

For at undgå ubudne gæster i kloakken, så er der nogle ting du kan gøre, for eksempel at montere en rottespærre. Med en rottespærre, så sikre du dig mod ubudne gæster i hjemmet og det er penge som er givet rigtig godt ud i længden. For det er både ikke særligt lækkert med en rotte i boligen, men det er hellere ikke særlig godt for dit hus og din sundhed. 

Du skal forvente at det koster fra 2.500 kroner at få monteret en rottespærre. i den pris vil der som regel være inkl installation og selv rottespærre. Det er altid en god ide at få en ekspert på området til at installere den, da den nemt kan blive monteret forkert og ikke have den samme effekt til at sikre dit hus.

Læs herunder hvordan du indhenter den bedste pris på montering af rottespærre. 

Indhent den billigeste pris

Når du skal have monteret en rottespærre, så vil de fleste mennesker gerne have en fast pris på opgaven inden de takker ja. Og de fleste af os vil også gerne have den billigeste pris, det kan du få på flere forskellige måder. Du kan enten ringe rundt til forskellige firma og fortælle om din opgave, så vil de sende dig et tilbud på det grundlag du har fortalt dem. Det er meget vigtigt du indhenter minimum 3 forskellige priser på din opgave, så sikre du dig både mod at betale for meget for opgaven, men du har også et stort udvalg af vælge mellem. 

Hvis du enten ikke har tid eller lyst, til at ringe rundt til forskellige firmaer og indhente priser. Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, her skal du blot indtaste information om din opgave og så vil de helt gratis og uforpligtende indhente 3 tilbud til dig fra professionelle håndværkere.

Hvad er en rottespærre?

Jeg tror vi alle sammen, aldrig ønsker rotter og mus i vores hjem! Ved ta installere en rottespærre, slipper du for ubudne gæster i dit hjem og det er faktisk billigt at få den monteret. En rottespærre udgøres af 2 klapper som monteres i kloakken. Den kan kun åbne en vej, det betyder at vandet sagtens kan navigere igennem den, men rotter og mus ikke kan komme igennem den. 

Det er altid en god ide at tjekke sin rottespærre engang i mellem, for diverse papir eller andre ting der kan blokere åbningen. Derudover så anbefaler vi også altid at du hører en kloakmester til at montere din rottespærre, for at være sikker på den er monteret korrekt.