Skal du have monteret solceller på dit hus?

Hvad koster det at få monteret solceller?

Solceller er gået hen og blevet et af de mest populære emner her i Danmark og der er rigtig mange som vælger at montere solceller på deres hus. Og det er da hellere ikke uden god grund, for der er rigtig mange penge at spare på elregningen, ved at have solceller installeret på taget eller i haven. Du gør både noget godt for din pengepung, men også miljøet ved at montere solceller på dit tag.

Find det rigtige tømrefirma til opgaven.

Solceller er en dyr fornøjelse at montere og installere, men dine penge vil hurtigt være tjent hjem igen. For du sparer utrolig mange penge på elregningen, når du har solceller monteret på taget eller væggen. Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, kan du også selv montere dine nye solceller. 

Her på siden kan du læse meget mere om solceller og hvad det koster at montere solceller på sit tag. Find alle svarene længere nede i teksten.

Montering af solceller

Få 3 gratis tilbud på montering af solceller

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på montering af solceller. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på montering af solceller.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster montering af solceller?

Med de elpriser som der er nu til dags, så kan det kun være en god ide at få installeret og monteret solceller på sit tag. Du vil både kunne spare rigtig mange penge på elregningen, men du vil også gøre noget godt for miljøet. Hvis du har tanker om at investere i en el-bil på et tidspunkt, så er det oplagt også at have solceller på dit tag. 

Det er en større investering at montere og købe solceller, men pengene vil hurtigt være tjent hjem igen. Og udover at spare mange penge på elregningen, så vil din bolig og stige i værdi. 

Det har aldrig været billigere end det er i dag at få installeret og monteret solceller, og du vil typisk kunne få monteret solceller på dit tag for under 80.000 kroner inklusiv materialer. 

hvis du har hænderne skruet ordenligt på, eller måske arbejdet med solceller før, så er det også en mulighed for at dig, at installere dit solcelle anlæg selv. Vi anbefaler dog du kun gør det, hvis du har arbejdet eller har erfaring indenfor emnet ellers er det bedst at lade en professionel udfører arbejdet. 

Disse ting skal du være opmærksom på ved montering af solcelleanlæg 

Hvis du vælger selv at montere dine solceller på taget, så er der nogle ting du bør være opmærksom på. Se dem herunder:

 • Overbelast aldrig tagkonstruktionen
 • Overhold skærpede krav (fx ved store afstande i konstruktionen)
 • Tag hensyn til vejrforhold
 • Tag hensyn til tilbygninger

Indhent den billigeste pris på montering af solceller

Hvis du ønsker at indhente den billigeste pris, på montering af dine nye solceller. Så er der nogle ting du bør være opmærksom på, inden du takker ja til tilbuddet. Du skal for eksempel altid indhente flere forskellige tilbud på montering af dine solceller fra forskellige firmaer. Det gør du ved at ringe rundt til forskellige firmaer og bede om et tilbud på opgaven. Ved at indhente flere forskellige tilbud, sikre du dig både mod ikke at betale overpris og du har et større udvalg af firmaer at vælge mellem. 

Har du ikke tid eller overskud til at ringe rundt selv? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om opgaven og så vil de indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud til dig.