Trænger den gamle emhætte til at blive skiftet?

Er du ved at renovere og skal du have hjælp til at skifte emhætten?

Uanset hvad du skal bruge hjælp til i forhold til emhætten, så er du kommet det rette sted hen. Der er ikke noget skønnere end når der bliver lavet god mad, og duften breder sig i hele huset. Men det er ikke altid at det er helt optimalt, at duften spreder sig i boligen og derfor er det vigtigt at have en god emhætte installeret. 

Find den rigtige elektriker til opgaven.

En emhætte er at finde i et hvert hjem, og det er da også en uundværlig maskine. Hvis du har en emhætte der ikke virker optimalt, kan du risikere at skade dine vægge og du vil opleve at der vil opbygge sig en lugt af fedt og madrester i boligen. 

Her på siden kan du læse meget mere om hvad det koster at få afmonteret en emhætte og installeret en emhætte. Du kan også få gode råd til, hvor du kan indhente den billigeste pris på montering af emhætten.

Emhætte

Få 3 gratis tilbud på montering af emhætte

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på montering af emhætte. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan montere din emhætte.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster montering af emhætte?

Når du skal have udskiftet den gamle emhætte, med en ny. Så er det vigtigt at finde ud af, hvad selve monteringen af emhætten koster, så du har et overblik over hvad opgaven vil løbe op i prismæssigt. Du kan for eksempel kontakte din lokale håndværker for at få et tilbud på montering af din nye emhætte, ellers kan du også bruge vores samarbejdspartner her på siden. 

Du skal som udgangspunkt forvente at det vil koste mellem 500 – 600 kroner i timen, at få en ud og montere din emhætte for dig. Det er dog en opgave, som ikke vil tage mere end 1 – 2 timer. 

Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, så kan du faktisk også godt selv montere din nye emhætte. Der følger en installationsguide med i pakken og hvis du følger den nøje, så kan du sagtens selv installere din nye emhætte. 

Find information til montering af emhætte?

Hvis du ønsker at kaste dig ud i, at selv montere og installere din nye emhætte. Så kan du bruge YouTube, til at finde en video af en som installere præcis din model, så kan du nemt og enkelt følge hvert step i videoen. Derudover så kan du også finde guide rundt omkring på google, ved blot at søge efter din model og så guide. Så vil du hurtigt kunne finde en masse viden og råd om installation af emhætte. 

Få den bedste pris på montering af emhætte

Hvis du har været i gang med en større renovering, så er du nok ved at have brugt en del penge indtil videre, og så er det vigtigt at du indhenter det bedste og billigeste tilbud som muligt, for at spare lidt penge. Det kan du gøre på to måder, enten ved selv at ringe rundt til de forskellige firmaer og indhente tilbud på din opgave. 

Ellers så kan du også bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om din opgave, og så vil de gå i gang med at indhente 3 billige tilbud til dig på din opgave. Det er helt gratis og uforpligtende, og så slipper du for selv at skulle ringe rundt til de forskellige firmaer i en by nær dig.