Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Installation af nye eller gamle låse

Dørene er forsynet med låse for at beskytte mod ubudne gæster. Låse bruges også til at sikre genstande som pengeskabe, skabe og skuffer. De bruges også til at forhindre tyveri af ejendom og penge.

De mest almindelige typer af låse er låse med låse, som kræver en nøgle for at åbne, cylinderlåse, som bruger en kombination til at åbne, stiftapparatlåse, som bruger stifter til at dreje en drejeskive for at åbne, og håndtagslåse, som bruger håndtag til at dreje et håndtag for at åbne.

Dødboltlåse er normalt fremstillet af stål og aluminium. De er tunge og voluminøse og er designet til at kunne modstå stor kraft. Dødbolte findes typisk på udvendige døre og vinduer.

Cylinderlåse anvendes almindeligvis på indvendige døre og vinduer. De er lettere og mindre end låse og er generelt lettere at installere. Cylindre fås i mange forskellige varianter, herunder indstukne låse, som er skjult inde i dørrammen, fælgelåse, som er monteret på ydersiden af dørrammen, og flush-monterede cylindre, som er forsænket i dørrammen.

Stiftaflåse-låse er den mest populære låsemekanisme. Pin-tumblere bruges til skabslåse, skuffelåse og pengeskabslåse. Pin tumbler-låse er nemme at betjene og har ingen bevægelige dele. De er dog lette at bryde op af indbrudstyve.

Håndtag anvendes til låse til garageporte og terrassedøre. Håndtagslåse er enkle at betjene og er billige. De er billigere end andre typer låse, men de er lette at bryde op ved indbrud.

Der er flere måder at bryde en lås op på. En indbrudstyv kan bruge et specialværktøj, der kaldes en “pick gun”, til at fjerne stifterne fra låsens dør. En anden metode består i at bruge en trådskærer til at skære gennem det metal, der omgiver dørklodserne. En anden metode er at bruge en anordning, der kaldes en “magnetnøgle”, til at hive dørklodserne ud af deres plads.

Hvis du ønsker at afskrække tyve, bør du overveje at installere sikkerhedsudstyr som f.eks. alarmsystemer, bevægelsesdetektorer og kikhuller. Disse anordninger advarer dig, når nogen kommer ind i dit hjem.

låsesmed

Har du en anden opgave du skal have løst?