Har du købt nyt hus, hvor alle radiatorer skal skiftes?

Skal du have skiftet de gamle radiator?

Uanset hvad du skal have gjordt med dine radiatorer, så skal du have en ekspert med på området, så du kan være sikker på det bliver gjort på den korrekte måde og på den hurtigeste og mest effektive måde.

Find det rigtige VVS-firma til opgaven.

Når du vælger at skifte dine gamle radiator ud med nye, så kan det have mange fordele for dit hjem og din pengepung. Du vil både kunne spare en del penge på varmeregningen, fordi de nye radiator er mere effektive og ikke skal bruges så meget varme, for at udgive den rette temperatur. Men du vil også se at de gamle og grumme radiator ikke stikker ud i din indretning, for med helt nye radiator vil de stå helt hvide og pæne og ikke grå og beskidte. 

Her på siden kan du blive meget klogere på hvad det koster af få afmonteret en radiator, men du kan også finde ud af hvordan du nemmest afmontere en radiator. 

afmontering af radiator

Få 3 gratis tilbud på afmontering af radiator

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på afmontering af radiator. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på afmontering af radiator.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster afmontering af radiator?

Det kan være svært at give en fast pris på afmontering af din radiator, for prisen kommer ofte meget and på hvilken model det er og hvor stor selve radiatoren er. Derudover kommer det også and på om firmaet skal køre de gamle radiatorer væk eller om du selv står for oprydning. Men du kan faktisk godt spare pengene. Hvis du har hænderne godt skruet på og prøvet det før, så kan du formentlig godt selv afmontere dine radiator. 

Det er dog vigtigt at huske, at hvis du ikke har prøvet det før eller har erfaring med det, så vil vi anbefale dig at hyre en ekspert, da der kan ske vandskader i bygningen eller huset, hvis den ikke bliver afmonteret korrekt. 

Du skal forvente at en VVS tager mellem 500 – 700 kroner i timen for at afmontere radiator. Derfor er det vigtigt at du har gjordt alt klart til når VVS-manden kommer, så han eller hun ikke skal vente på at du for flyttet stole og bord og foran radiatoren. 

Du kan også med fordel indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud, hos vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om din opgave, og så vil de indhente 3 gratis tilbud til dig på din opgave. 

Hvordan afmontere jeg en radiator?

Herunder kan du se den rigtige rækkefølge med hvordan du afmontere en radiator. Det er dog vigtigt at du ikke kaster dig ud i det selv, hvis du ikke har lidt erfaring indenfor feltet. 

 • Når du skal fjerne en radiator, begynder du med at slukke husets fyr.
 • Forsæt derefter med aftapning af din radiator, så der ikke er vand i systemet. Du kan opsamle vandet i en spand eller sætte en vandslange på studsen og føre det videre til afløbet.
 • Øverst på radiatoren sidder nogle fittings, som du nu løsner, hvorefter du kan fjerne radiatoren.

Når du afmontere din radiator, så vil der løbe beskidt vand ud af den. Det vand kan skade dit gulv, det er derfor vigtigt at du har diverse håndklæder og viskestykker klar til at tørre vandet op igen. 

Indhent det billigeste tilbud på afmontering af radiator?

Når du skal indhente tilbud på afmontering af radiator, så er det vigtigt at du indhenter flere forskellig tilbud på opgaven. Ved at indhente flere tilbud fra forskellige firma, så sikre du dig mod at betale overpris for opgaven og du vil hurtigt kunne danne dig et overblik, over hvilket prisleje opgaven skal lægge i. 

Du kan indhente tilbud på din opgave, ved at ringe rundt til forskellige VVS-firma, eller bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk.