Hvad koster det af få afmonteret vaskemaskine?

Skal du have afmonteret og monteret en ny vaskemaskine?

Har du købt en ny vaskemaskine, så skal den gamle afmonteres og den nye skal monteres, hvis du har prøvet det før så kan du godt selv klare opgaven. Men hvis du ikke har prøvet det før, så vil vi altid anbefale at du hyrer en professionel til opgaven, så det bliver udført korrekt og effektivt. For når en vaskemaskine har kørt i nogle år, så trænger den ofte til at blive skiftet, så tøjet igen kan dufte rent og friskt. 

Find det rette VVS-firma til opgaven.

Der er mange fordele at hente, når det kommer til at skifte sin gamle vaskemaskine ud. Du vil nemlig både kunne spare penge på elregningen, men du skal vil også opleve at dit tøj vil blive vasket hurtigere og bedre, med en af de helt nye modeller indenfor vaskemaskiner.

Her på siden kan du læse meget mere om hvad det koster at afmontere en vaskemaskine og hvilke fordel og ulemper der er ved at montere en ny vaskemaskine.

afmontering af vaskemaskine

Få 3 gratis tilbud på afmontering af vaskemaskine

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på afmontering af vaskemaskine. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på afmontering af vaskemaskine.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster afmontering af vaskemaskine?

Når du skal have afmonteret din gamle vaskemaskine, så kan du forvente at en VVS kan gøre det på en time, da det ikke er noget som tager meget tid for en professionel. Der skal du forvente at prisen på afmontering af vaskemaskine vil koste mellem 500 – 600 kroner inklusiv materialer. 

Prisen kan dog godt blive dyre, hvis du for eksempel gerne vil have firmaet tager den gamle vaskemaskine med, eller hvis du ønsker at de også skal montere din nye vaskemaskine, når den gamle vaskemaskine er afmonteret. Derfor er det vigtigt at du gør det tydeligt overfor VVS-firmaet, hvad du ønsker tilbuddet skal indeholde, så undgår du ubehagelige overraskelser til sidst i forløbet. 

Hvis du ønsker en nøjagtig pris, så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste informationer om din opgave, og så vil de indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave for dig.

Hvordan afmontere jeg en vaskemaskine?

Har du enten prøvet at afmontere en vaskemaskine før, men blot har glemt rækkefælgen? Så kan du med fordel læse med herunder tog få frisket din hukommelse op. For hvis du har hænderne skruet godt på, så vil du faktisk godt selv kunne afmontere din vaskemaskine og tilslutte din nye vaskemaskine.

 • Start med at slukke for strømmen
 • Luk for vandet til den slange, som transporterer vand ind i maskinen og fjern derefter slangen
 • Afslut frakoblingen af vaskemaskinen med at lukke afløbet med en gummiprop

Må jeg selv afmontere min vaskemaskine?

Det korte svar er ja, medmindre din vaskemaskine er tilsluttet med et kraftstik. Hvis du har en ældre vaskemaskine, så vil den formentlig være tilsluttet med et kraftstik, men har du en af de nyrer modeller, så vil den ofte være tilsluttet med et normalt 230v stik. 

Hvis du ikke ønsker at rode med det selv, så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du kan indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.