Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra vvs firmaer

Når du har problemer med vand i hjemmet, så er det ofte en VVS’er du skal have fat i, for at klare problemet. En VVS’er kan klare et væld af forskellige opgaver for dig såsom udskiftning af toilet, opsætning af afløb eller rør. Men en VVS’er kan også klare en bredt vifte af opgaver indenfor varme, ventilation og gas. Der er mange af opgaver som du gerne selv må udfører, men der er også mange som du SKAL have en VVS’er til at udfører for dig. 

 VVS står for ventilation, varme og sanitet og det dækker faktisk godt over de forskellige opgaver som en VVS’er kan komme ud for at udfører. 

De opgaver en VVS’er laver er opgaver der alle har med installationer, reparation af diverse varmekilder, installation af klimaanlæg og montering af toiletter og rør. Derudover så kan en VVS’er faktisk også udføre opgaver indenfor gasapparater og de fleste VVS firma kan faktisk også udføre tagarbejde indenfor zink og kobber.

En VVS’er laver en bred vifte af spændende opgaver i dit hjem. Det kan for eksempel være at du skal have skiftet dine gamle radiatorer i boligen? Det er noget som en VVS’er vil kunne gøre hurtigt og effektivt for dig. Opgaver som en VVS’er ofte udfører:

vvs

Få 3 gratis tilbud på vvs arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din vvs opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle vvs firmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Find en vvs i en by nær dig:

VVS-firmaer i aalborg

VVS-firmaer i Aarhus

VVS-firmaer i Esbjerg

VVS-firmaer i Hillerød

VVS-firmaer i Horsens

VVS-firmaer i Kolding

VVS-firmaer i København

VVS-firmaer i Køge

VVS-firmaer i Næstved

VVS-firmaer i Odense

VVS-firmaer i Randers

VVS-firmaer i Roskilde

VVS-firmaer i Slagelse

VVS-firmaer på Amager

Hvad koster en VVS’er i timen?

Det kommer and på mange forskellige ting, for eksempel hvilken landsdel du bor i, om det er et lille eller stort firma og hvor stor den pågældende opgave er. Men som udgangspunkt koster en VVS’er omkring 350 – 600 kroner i timen. Der kan selvfølgelig sagtens finde billige VVS’er, men det man skal have i mente er altid at især i håndværker branchen, der hænger pris og kvalitet sammen. 

Prisen på din VVS’er kan dog variere meget, alt efter hvilken opgave du skal have udført og hvor mange gange VVS firmaet skal køre ud til dig. Hvis du tilkalder en VVS’er om natten, skal du forvente at det er meget normal pris at du betaler omkring 2000 kroner for blot at tilkalde ham/hende, derefter kommer de pågældende timer som VVS’eren bruger på at løse opgaven.

Hvilke andre udgifter kan der være forbundet ved at hyre en VVS’er?

Udover du selvfølgelig skal betale for de timer som din VVS’er bruger på opgaven og nattetillægget, hvis det er om natten der er en SOS. Så skal du også betale for kørsel, derfor anbefaler vi altid at du vælger et VVS-firma i en by i nærheden af dig hjem. Udover de ting så skal du selvfølgelig også betale for de materialer som der bliver brugt på at løse opgaven. 

Indhent mere end 1 tilbud på din VVS-opgave

Når du skal hyre en en VVS’er til en opgave enten hjemme i din dejlig, hus eller firmaet, så er det altid en god ide at indhente 3 forskellige tilbud fra 3 forskellige firmaer, så kan du nemlig hurtigt ligge dine 3 tilbud op mod hinanden og se ud fra dem hvor prisen ca skal ligge i forhold til den pågældende opgave. Ved at indhente tilbud fra flere forskellige VVS-firmaer, så sikre du også dig selv mod at betale for meget for det udførte arbejde. 

Har du enten ikke selv energien eller lysten til at ringe rundt og indhente tilbud fra forskellige VVS-firmaer? Så kan du nemt og enkelt bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, når du har udfyldt alt information og sendt til dig, så vil du automatisk blive ringet op af 3 forskellige professionelle VVS-firmaer. 

Enten vil det være nok for mester at regne en pris ud fra de informationer du har givet ham/hende, men er det en større opgave, skal du altid forvente at mester kigger forbi dig for at se på den pågældende opgave, inden han/hun kan afgive dig et tilbud. 

Inden du siger ja til det rigtige tilbud, så vil vi også anbefale dig at du altid tjekker firmaet ud på enten Facebook eller trustpilot og ser hvad andre skriver om dem, så du er sikret mod ubehaglige overraskelser når arbejdet er udført.

Hvilke opgaver laver en VVS’er?

En VVS’er kan udfører en lang palette af forskellige opgaver indenfor vand og varme. Ofte vil du finde ud af at de forskellige  VVS-firmaer specificere sig indenfor en eller flere typer opgaver, det er dog ofte kun ved små VVS-firmaer at du kun finder en gren. Hos mange af de store firmaer, kan du finde specialister indenfor alle opgaver i faget. 

De mest typiske opgaver en VVS’er udfører er:

 • Installere rør til kold og varmt vand i hjemmet
 • Montere afløb i køkken og badeværelse
 • Montere vaske og toilet i køkken og badeværelse
 • Montere og tilslutte varmeanlæg
 • Installere ventilationsanlæg

Find  VVS’er på døgnservice?

Når vi snakker om afløb og kloakker, så kan der opstå problemer alle timer i døgnet og derfor er det også vigtigt at man kan få fat på en professionel VVS’er uanset tidspunktet på døgnet. Derfor er der mange VVS firmaer som tilbyder døgnservice, så hvis du skulle være ude for en skade midt om natten, så kan du kontakte dem for at få udført den pågældende opgave indenfor kort tid. 

Det er selvfølgelig vigtigt at du læser det med små inden du blot bestiller en VVS’er klokken 3 om natten, for det koster en del mere at få en VVS’er ud om natten end det gør om dagen. Det er meget normalt at du vil skulle betale minimum 2000 kroner, blot for at tilkalde en VVS’er om natten, derudover kommer de timer som medarbejderen bruger på opgaven og materialer. 

Hvis du står i en nød situation og virkelig har brug for en VVS’er, så er det altid godt at have nummeret kode ind på en, det anbefaler vi alle husejere at have, så du kan få hjælp med det samme. Det vil ofte resultere i at skaden er noget mindre, end den vil være hvis du ikke ville få fat i en VVS’er hurtigt.