Afmontering af opvaskemaskine

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud i dag

Er det tid til at få skiftet den gamle opvaskemaskine?

Har du købt en ny opvaskemaskine?

Uanset hvad, så skal den gamle afmonteres og den nye opvaskemaskine skal monteres og der vil vi altid anbefale dig, at du bruger en professionel til at udfører opgaven, da der er mange ting der kan gå galt under installationen. 

Find den rigtige VVS til opgaven.

Du har måske købt en ny bolig, hvor den gamle opvaskemaskine skal skiftes ud, eller så kan den gamle opvaskemaskine blot ikke vaske bestikket rent længere, så er det tid til at få udskiftet den til en ny. Når du har købt din nye opvaskemaskine, så skal du have afmonteret og monteret den nye og der anbefaler vi altid du har en ekspert med på sidelinjen, til at udfører arbejdet for dig. 

Her på siden kan du læse meget mere om hvad det koster at få afmonteret og monteret en ny opvaskemaskine i køkkenet. 

Afmontering af opvaskemaskine

Få 3 gratis tilbud på afmontering af opvaskemaskine

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på afmontering af opvaskemaskine. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan afmontere din opvaskemaskine.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster afmontering af opvaskemaskine?

Det kan være svært at give dig en ca pris på afmontering af opvaskemaskine, da det ofte afhænger af flere forskellige ting. Prisen afhænger for eksempel af hvilken model du har installeret, om der skal laves noget reparation når opvaskemaskinen er afmonteret. Om den gamle opvaskemaskine skal køre væk efter afmontering eller om du selv står for at køre den på lossepladsen. 

Skal din nye opvaskemaskine installeres samtidig? Alle disse ting, kan gøre prisen billigere eller dyre på din opgave. Du kan dog som fingerregel regne med at et VVS-firma koster mellem 500 – 700 kroner i timen. Derfor er det også vigtigt at du overvejer alle disse ting, inden du begynder at indhente forskellige tilbud på din opgave, så du nemt og enkelt kan give de rette informationer til vvs-firmaet, når de skal udregne en pris på din opgave.

Indhent den bedste pris på afmontering af opvaskemaskine

For at få den bedste pris som muligt på afmontering af opvaskemaskinen, så er der nogle ting du skal være opmærksom på. Du skal for eksempel altid indhente flere forskellige tilbud, på den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over hvad opgaven ca skal ligge i prismæssigt. Men ved at indhente flere forskellige tilbud, så sikre du også dig selv mod at betale for meget for den pågældende opgave. 

Du kan indhente tilbud på afmontering af opvaskemaskinen på to forskellige måder, du kan enten selv ringe rundt til forskellige VVS-firma og indhente priser. Har du ikke tid eller overskud til at ringe rundt selv? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om din opgave, og så vil de indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud til dig fra forskellige firmaer, der kan afmontere og montere din opvaskemaskine.