Skal du have afmonteret dit gaskomfur?

Skal du have skiftet gaskomfuret?

Uanset om du skal have afmonteret dit gaskomfur eller monteret dit gaskomfur, så skal du have hjælp fra en ekspert til opgaven. Men det store spørgsmål er så hvad det koster og hvordan finder du den bedste pris på opgaven?

Det kan du gøre på et par forskellige måder, du kan enten ringe rundt til forskellige VVS-firma og få en pris på din opgave. Men du kan også med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud, som helt gratis og uforpligtende vil indhente 3 fra tilbud til dig. 

Du kan blive meget klogere på hvad det koster og hvordan du indhenter den bedste pris, på afmontering af gaskomfuret her på siden.

afmontering af gaskomfur

Få 3 gratis tilbud på afmontering af gaskomfur

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på afmontering af gaskomfur. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan afmontere dit gaskomfur.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster afmontering af gaskomfur?

Der er en stor forskel på prisen på afmontering af gaskomfur, da det kommer meget and på hvilken model gaskomfur du har. Men som udgangspunkt skal du forvente at det vil koste alt mellem 500 – 700 kroner at få afmonteret et gaskomfur ex materialer. Hvis du også ønsker at firmaet skal montere dit nye gaskomfur, så vil prisen selvfølgelig være højere. 

Prisen på afmontering af gaskomfuret, afhænger meget af hvilke VVS-firma du vælger til opgaven. For de fleste VVS-firmaer har også forskellige priser og det kan være dyre at få en VVS ud i København end det kan være i Aarhus. 

Indhent den billigeste pris på afmontering af gaskomfur

Alle ønsker at få den billigeste pris, på at få udført sin opgave. For at få den billigeste pris er der et par ting du bør være opmærksom på, du skal for eksempel altid indhente flere forskellige tilbud. Så kan du altid lægge dem op mod hinanden og se hvilket prisleje opgaven ca skal lægge i, derudover så sikre du også dig selv mod ikke at betale for meget for opgaven, når du indhenter flere forskellige tilbud. 

Du kan indhente tilbud på din opgave på to måder, enten ved at ringe rundt til forskellige firma i nærheden af dig og indhente priser. Men har du enten ikke tid eller overskud til det, så kan du nemt og enkelt bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk og få dem til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud til dig. Du skal blot indtaste noget information om opgaven og så vil de gå i gang med at indhente 3 gratis tilbud til dig.

Regler og love for afmontering af gaskomfur?

Der er nogle regler som man skal overholde, når det kommer til afmontering eller montering af gaskomfur. Der er lavet disse regler, for at passe på dig, for når du montere eller afmontere et gaskomfur så arbejder du med gas, hvilket kan gå grueligt galt hvis det ikke bliver håndteret korrekt. Der skal du altid sende bud efter en professionel, når det kommer til gaskomfuret.