Få 3 tilbud på din blikkenslager opgave

Hvad skal en blikkenslager have i timen? Hvad kan en blikkenslager lave af opgaver? Find svar på det og meget mere her hos God-håndværker.dk.

En blikkenslager kan lavet et væld af forskellige opgaver for dig hjemme i din bolig. Det kan for eksempel være, du har købt nye radiatorer til hele huset som skal opsættes og de gamle skal pilles fra, så er det en blikkenslager du skal have fat på til opgaven. Opgaver som en blikkenslager typisk udfører:

En blikkenslager er derfor det oplagte valg til din opgave, hvis du ønsker professionelt arbejde udført som følger regler og love. Du kan som regel også komme i kontakt med andre håndværkere igennem din blikkenslager, hvis du for eksempel har nogle tømre eller maler opgaver i huset også. 

Få 3 gratis tilbud på blikkenslager arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din blikkenslager. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle blikkenslager firmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en blikkenslager?

Du vil typisk skulle betale mellem 400 – 600 kroner for en blikkenslager i timen. Det kommer dog meget and på blikkenslagerens erfaring og hvor i landet du ønsker opgaven udført. Det kan ofte godt være svært for blikkenslagermester at give et skøn på, hvor længe en opgave vil tage. Derfor anbefaler vi altid at du for et tilbud på forhånd, så du har en ide om hvilke prisleje opgave ligger i og hvor meget det kommer til at koste dig.

Vi vil altid anbefale at du for en fast pris på opgaven, det er uanset hvilken håndværker du skal bruge. Så slipper du for ubehagelige overraskelser når opgaven er udført, derudover skal du aldrig betale forud for en håndværker opgave. Hvis den pågældende håndværker ønsker forudbetaling, så skal du vælge en anden.

Få 3 tilbud fra professionelle blikkenslagere

Når du har en opgave du skal have ordnet fra en blikkenslager, så er det altid en god ide at indhente 3 tilbud fra 3 forskellige blikkenslager firmaer. Så har du en god ide om, hvilke prisleje opgaven skal ligge i, og du er ovenikøbet sikret at ikke betale for meget for arbejdet. 

Hvis du ikke selv har tid til at ringe rundt til de forskellige blikkenslagere nær dig, så kan du nemt og hurtigt bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, de tilbyder at indhente 3 tilbud til dig udefra den information du har indtastet. Når du har sendt din information afsted til dem, så vil 3 blikkenslagere komme ud og kigge på opgaven og til sende dig et tilbud hver og især helt gratis og uforpligtende. 

Hvad laver en blikkenslager?

Du kan hyre en blikkenslager til en lang række forskellige opgaver i dit hus, lejlighed eller firma. Det kan være alt lige fra skifte dine gamle radiatorer til at dække din kvist ind med cover, så der ikke kommer vand ind når der regner. 

En blikkenslager laver kort og godt alt i metal til huset eller carporten. Deraf kommer navnet blikkenslager også. Det er dog langt fra kun blik, som blikkenslagere arbejder med nu til dags, de udfører også mange opgaver indenfor zink og kopper, det er nogle mere holdbare materialer som både kan tåle den danske sommer, men også den kolde vinter her i Danmark. Materialet zink og kobber er nemt og forme, derfor er det rigtig godt til kviste osv. 

En blikkenslagere kan ofte stå for både store samt små opgaver i dit hjem. Det kan være alt lige fra at lægge nyt tag til at montere et nyt gelænder på din trappe i zink eller kobber. 

blikkenslager

Find en blikkenslager i en by nær dig:

Skal jeg vælge et lille eller stort blikkenslager firma?

Inden du vælger det blikkenslager firma du skal bruge til din opgave, så er det en god ide at beslutte om det skal være et lille eller stort blikkenslager firma, der skal udfører opgaven for dig. Men hvem du skal vælge, kommer også meget and på om det er en lille eller stor opgave du skal have lavet i boligen, firmaet eller butikken. 

Hvis det er en større opgave, hvor der skal flere forskellige håndværkere ind over, så er det en god ide at vælge et stort blikkenslager firma. Da de ofte selv har kompetencerene indenfor de forskellige håndværkerfag, eller også kan de finde de rigtige håndværkere til opgaven for dig. Det kan for eksempel være at der også skal bruges en vvs”er til opgaven,   så vil det ofte komme til at gå langt hurtigere, da de enten selv har en ansat eller kender den rigtige til opgaven.

Hvis det derimod er en mindre opgave du skal have udført i boligen, hvor der kun skal bruges en blikkenslager, så kan du sagtens vælge et mindre firma. Det er dog altid vigtigt at inden du siger ja til det fremsendte tilbud, at du tjekker deres trustpilot, så kan du nemt få et overblik over deres service og vælge ud fra det om det er den rigtige blikkenslager.