Hvad koster montering af dør?

Har du købt nye døre, som du skal have monteret?

Har du købt nye døre til huset, og har du ikke det rette værktøj eller erfaring, til at kunne skifte dørene selv? Så er du kommet det helt rette sted hen, for her på siden kan du nemt og hurtigt indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af dør til din bolig. Selvom det lyder meget enkelt at montere en dør, så kan du faktisk gøre det på mange forkerte måder.

Find den rigtige tømre til opgaven.

Der er mange forskellige måder at montere en dør på, alt efter hvilken slags dør du har købt. Og derfor er der selvfølgelig også forskellige priser på opgaven. Indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af dine døre her på siden.

Her på siden kan du læse meget mere om hvordan du selv montere en dør, men også hvad det skal koste at få monteret en dør af en professionel håndværker.

Montering af dør

Få 3 gratis tilbud på montering af dør

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på montering af dør. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på montering af dør.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster montering af dør?

Det kan være svært at svar spå, for det kommer meget and på hvilken dør det er der skal monteres. Men du skal som udgangspunkt forvente at montering af dør koster fra 700 kroner pr dør, dog kan prisen variere meget alt efter om der skal udføres mere arbejde, end blot montering af dør. Hvis der for eksempel også skal monteres gerigter, så vil prisen naturligvis være højre. 

Det kommer også and på om det er en indvendig dør eller udvendig. Hvis det er en udvendig dør du skal have monteret, så kan du godt forvente at det er dyre, end hvis det var en indvendig dør. 

Du skal regne med at en udvendig dør, koster fra 1.200 kroner og op efter, alt efter hvor meget ekstra du skal have udført. 

Vælg den rigtige dør?

Skal du have monteret en dør i et træhus eller et murstenshus? Det skal du have i mente, inden du køber dine nye være til boligen. For det er nemlig ikke de samme døre, som du skal til et træ og et murstenshus. Måske sidder den gamle karm stadig i dørhuller? Så skal du også være sikker på, at den nye dør kan passe ind i karmen. Vi anbefaler altid at du udskifter karmen, når du skal have nye være i boligen. 

Husk at når du skal bestille nye døre til dine gamle karme, så skal der altid være 1 centimeter luft om karmen. Tag dine mål og din tommestok med i byggemarkedet, så du kan måle døren og være 100% sikker på at den kan passe til din karm. 

Indhent det billigeste og bedste tilbud på montering af dør

Når du skal have monteret din nye dør, så skal  du have et tilbud fra en tømre. Det kan du få på flere forskellige måder, du kan enten begynde at ringe rundt til forskellige tømrefirmaer i en by nær dig, og fortælle dem om din opgave, så vil de formentlig sende dig et tilbud ud fra din information. 

Har du ikke tid eller overskud til at ringe rundt til forskellige firmaer og indhente tilbud? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, her skal du blot indtaste information om din opgave, og så vil de helt gratis og uforpligtende indhente 3 tilbud på din opgave til dig fra professionelle firmaer. 

Hvordan montere du en dør?

Følg vores guide herunder , og find ud af hvordan du montere en dør indvendig.

 • Start med at skrue rammen sammen, så dørkarm og dørtrin slutter tæt.
 • Sæt kiler i hjørnerne for at undgå, karmen buer, og placer så rammen i dørhullet.
 • Kiler du den fast, forebygger du, at rammen flytter sig, mens den monteres.
 • Nu kan du skrue rammen fast med karmskruer.
 • Skru først rammen fast i den side, døren skal hænge, så du kan se, om døren lukker korrekt.
 • Monter herefter hængslerne med karmskruer, og fastgør så resten af karmen, hvis døren kan åbnes og lukkes gnidningsfrit.
 • Brug vaterpasset til at se, om døren sidder rigtigt, og til at sikre at karmen er i lod.
 • Afslutningsvist dækkes skruehuller med spartel eller maling.

Se videoen herunder og få flere tips til montering af en dør: