Har du brug for mere plads i boligen?

Hvad koster en tilbygning i træ?

Hvis du går med tankerne om at få bygget en tilbygning, så er det en god ide at vælge at få den bygge i træ. Træ er utrolig nemt at arbejde med, og det er samtidig et meget stærkt materiale, men det er også nogle billige materialer, så du vil kunne spare en del penge på din tilbygning, ved at bygge den i træ. Derudover så er det også et materiale, som de fleste firmaer elsker i at arbejde i. 

Find det rigtige byggefirma.

Det kan være der er kommet en lille til, siden i købte jeres hus. Så har du formentlig brug for mere plads, og i den sammenhæng er det oplagte valg af bygge en tilbygning, i stedet for at skulle købe et nyt hus. Udover at i for mere plads, så vil det også hæve prisen på jeres bolig. 

Her på siden kan du læse meget mere om hvad en tilbygning i træ koster, og hvilke regler og love der er indenfor området. 

tilbygning i træ

Få 3 gratis tilbud på tilbygning i træ

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på tilbygning i træ. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan bygge en tilbygning i træ.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en tilbygning i træ?

Hvis du har brug for flere kvadratmeter, så er det oplagte valg at bygge en tilbygning i træ, det vil både give dig flere kvadratmeter, men det vil også hæve den samlet pris på din bolig ved et salg. Hvad en tilbygning i træ koster, kommer and på mange forskellige ting. Prisen afhænger for eksempel af hvor stor en tilbygning du vil bygge, om der skal være badeværelse eller køkken i tilbygningen. 

Hvis du ønsker at få køkken eller badeværelse i din nye tilbygning, så skal du forvente det hurtigt bliver 50.000 kroner dyrere. Og så tænker du måske, at du så vil spare, ved at bygge den færre kvadratmeter? Men der skal du også være opmærksom, for det er faktisk billigere at få bygge jo flere kvadratmeter tilbygningen er. Som udgangspunkt skal du forvente at en tilbygning i træ koster fra 15.000 kroner pr. kvadratmeter. 

Prisen kan dog variere utrolig meget alt efter hvilken landsdel du bor i, hvis du skal have bygge en tilbygning på Sjælland, vil det være dyrere end at få bygget den sammen tilbygning i Aalborg for eksempel. 

Indhent den billigeste pris på tilbygning i træ

Når du skal have bygge en tilbygning i træ,, så er der et par ting du kan gøre, for at få den bedste pris som muligt. Du skal enten ringe rundt til forskellige firmaer og fortælle dem om din opgave og så vil de ud fra din information regne en pris til dig. I nogle tilfælde kommer firmaet ud for at besigtige opgaven, inden de kan regne et tilbud til dig. 

Hvis du ikke har tid eller lyst til at ringe rundt til de forskellige firmaer for at indhente priser, så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om din opgave og så vil de helt gratis og uforpligtende indhente 3 tilbud til dig på din opgave fra professionelle håndværkere i en by nær dig. 

Men man siger ofte som fingerregel at en tilbygning i træ koster fra 15.000 kroner pr. m2. Det er inklusiv moms, materialer og løn til håndværkeren. 

Fordele ved tilbygning i træ?

Der er rigtig mange fordele ved at bygge en tilbygning i træ, i forhold til andre materialer som mursten eller glas. Ved at vælge træ som materiale til din tilbygning, så spare du både mange penge på projektet, men du vil også have et meget større udvalg af firmaer, som kan bygge din tilbygning for dig. Derudover så er det også mere miljø rigtigt at bygge en tilbygning i træ, i forhold til mursten eller beton. 

Tilbygning i træ til sommerhuset

Der er rigtig mange i Danmark, som får bygget en tilbygning til deres skønne sommerhus, for at få mere plads til hele familien. Går du og drømmer om at få bygge en tilbygning til dit sommerhus? Så kan du med fordel også indhente en pris på dette, her på siden fra profesionelle håndværkere.