Tilbygning til murermestervilla

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud i dag

Skal du have bygget en tilbygning til murermestervilla?

Hvad koster en tilbygning til murermestervilla?

En murermestervilla er kendt for sit unikke udtryk og som en utrolig holdbar bolig, som er indbegrebet af godt håndværk. En murermestervilla er det oplagte valg til dig, som ønsker en bolig af høj kvalitet som vil holde mange år frem, uden det store vedligeholdelse. 

Find den rette murer til opgaven. 

Du har måske fået et familie medlem mere, siden du købte murermestervillaen? Så skal du bruge mere plads, det kan du få ved at få bygget en tilbygning til din murermestervilla. Men hvad koster det egenligt? Hvilket firma er bedst til opgaven? Hvilke regler skal man overholde? Få svar på det og meget mere her i teksten.

Her på siden kan du læse meget mere om, hvad det koster at få bygget en tilbygning til din murermestervilla. Du vil også kunne finde ud af hvordan du indhenter den bedste pris på din tilbygning. 

Tilbygning til murermestervilla

Få 3 gratis tilbud på tilbygning til murermestervilla

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på tilbygning til murermestervilla. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan bygge en tilbygning til din murermestervilla.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en tilbygning til murermestervilla?

Der er rigtig mange forskellige faktorer, der spiller ind når du skal have bygget en tilbygning til din murermestervilla. Derfor kan det være svært for os, at give dig en pris på din tilbygning, det afhænger nemlig af, hvor stor tilbygningen skal være, hvilke materialer tilbygningen skal bygges af og om der for eksempel skal være køkken eller badeværelse i tilbygningen. Hvis der skal være enten køkken eller badeværelse i tilbygningen, så vil prisen være højere, da det er dyrere at opføre køkken eller badeværelse, end et almindeligt værelse. 

Men man siger ofte som fingerregel at en tilbygning koster fra 15.000 kroner pr. m2. Det er inklusiv moms, materialer og løn til håndværkeren. 

Indhent den billigeste pris

Når du skal have bygge en tilbygning til din murermestervilla, så er der et par ting du kan gøre, for at få den bedste pris som muligt. Du skal enten ringe rundt til forskellige firmaer og fortælle dem om din opgave og så vil de ud fra din information regne en pris til dig. I nogle tilfælde kommer firmaet ud for at besigtige opgaven, inden de kan regne et tilbud til dig. 

Hvis du ikke har tid eller lyst til at ringe rundt til de forskellige firmaer for at indhente priser, så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om din opgave og så vil de helt gratis og uforpligtende indhente 3 tilbud til dig på din opgave fra professionelle håndværkere i en by nær dig. 

Få hjælp fra en arkitekt

Når du skal have bygge en tilbygning til din murermestervilla, så er der mange ting at overveje og det kan derfor være en rigtig god ide at have en arkitekt med på sidelinjen. For en murermestervilla er ofte af ældre dato, og det kan derfor være svært at designe en tilbygning som passer dertil. 

Hvis du har en masse ideer til din tilbygning, så kan en arkitekt også være meget behjælpelig med at tegne dem ned, så du bedre kan få et overblik om det er det rigtige at gøre. På den måde sikre du dig det bedst mulige resultat.

Find en god arkitekt her.

Love og regler ved tilbygninger?

Der er altid mange love og regler, man skal overholde når der skal bygges en tilbygning. Faktisk uanset om det er et nyt hus eller en tilbygning du skal bygge, så er der rigtig mange regler at overholde. Det første du skal have styr på inden du kan begynde byggeporcessen, er en byggetilladelse. Derefter skal du have styr på BBR og lokalplaner også.

Hvis du syntes det virker uoverskueligt og du hellere vil bruge din tid på noget andet, så kan du med fordel hyrer en bygherre til at stå for papirarbejdet. Han eller hun kender alle love og regler i søvne, og med en bygherre ved din side vil du hurtigt kunne få styr på alle tilladelser.