Har du brug for mere plads i sommerhuset?

Hvad koster en tilbygning til sommerhus?

Når man har et sommerhus, så er der en kæmpe frihed forbundet med stedet. Men det er ofte et lille sommerhus, som de fleste danskere ejer. Og det kan derfor være en fordel og god ide at få bygget en tilbygning til sommerhuset. Hvis familien bliver større, så skal sommerhuset naturligvis også være større så der er plads til jer alle sammen til en hygge weekend. 

Find den rigtige tømre til opgaven.

Men hvad koster en tilbygning til sommerhuset og hvor meget arbejde kræver det? Det er blot nogle af de spørgsmål du kan finde svar på, her i artiklen. Derudover så kan du også få vores anbefalinger til valg af den rigtige virksomhed til opgaven.

Tilbygning til sommerhus

Få 3 gratis tilbud på tilbygning til sommerhus

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på tilbygning til sommerhus. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan bygge en tilbygning til sommerhuset.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster tilbygning til sommerhus?

Inden du kan gå i gang med at få bygget din tilbygning til sommerhuset, så er det vigtigt at finde ud af hvad selve opgaven kommer til at koste. Prisen på en tilbygning til sommerhuset, kan svinge utrolig meget alt efter hvilket materialer, størrelse og ønsker du har til din nye tilbygning. Hvis du for eksempel ønsker at der skal være et nyt køkken i din tilbygning, så vil prisen selvfølgelig også blive en del højere. 

Hvis du vælger at bygge en tilbygning i træ, så kan prisen også være dyre end hvis du vælger at bygge din tilbygning af mursten, der er derfor god grund til at overveje alle de forskellige muligheder, inden du indhenter tilbud på din tilbygning. Du kan dog som fingerregel gå ud fra at en tilbygning til sommerhus vil koste mellem 10.000 – 20.000 kroner pr. kvadratmeter. Prisen kan dog svinge meget alt efter hvilke ønsker og hvor du bor henne i Danmark. 

Hvis du for eksempel bor i København, så vil det være dyre at få bygget en tilbygning, end hvis du boede i Jylland og skulle have bygget den samme tilbygning. Det er fordi at arbejdslønnen er dyre på Sjælland, end den er i Jylland. 

Indhent den bedste pris på tilbygning til sommerhus

Når man skal have lavet en tilbygning til sit sommerhus, så er det med at indhente det bedste og billigeste tilbud som muligt, og det kan ofte godt være en udfordring. Der er dog 2 måder du kan gøre det på, du kan enten gribe telefonen og begynde at ringe rundt til de firmaer som tilbyder tilbygning og forklare dem om din opgave, hvorefter du vil modtage et tilbud på opgaven. Her er det vigtigt at du altid indhenter mindst 3 tilbud fra forskellige firmaer. 

Hvis du ikke har tid eller lyst, til at ringe rundt til forskellige firmaer for at indhente tilbud på opgaven, så kan du med fordel også bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om din opgave, og herefter vil de gå i gang med at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på lige din opgave. Ved at indhente flere forskellige tilbud, sikre du dig både mod ikke at betale for meget for opgaven, men du kan også hurtigt danne dig et overblik over, hvilket prisleje din opgave skal ligge i.

Love og regler om tilbygning

Når man vil bygge en tilbygning til sit sommerhus, så er der rigtig mange love og regler man skal følge. Det er faktisk uanset om du vil bygge et hus, sommerhus eller kolonihavehus. Du skal bland andet have en byggetillades, lokalplaner og BBR, det er blot nogle af de ting du skal have styr på inden byggerriget kan gå i gang. Du kan hyre en bygherre til opgave, så slipper du selv for alt papirarbejdet.