Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Trænger dine vinduer til at blive vasket? 

Ønsker du at få vasket dine vinduer på en fast aftale?

Uanset hvad så skal du bruge en professionel vinduespudser til opgaven. De fleste af os, bliver glad når vi kommer hjem fra arbejde og kan se vinduesvaskeren har været forbi og vaske alle vinduer i huset. Find et godt vinduespudserfirma.

Det er blevet utrolig populært at få vasket sine vinduer på en fast aftale, for hvem gider dog bruge flere timer hver uge på at vaske vinduer?

Her på siden kan du finde ud af alt om vinduesvask, både hvad det koster, men også hvilken vinduespudser der er god til opgaven. 

vinduespudser

Få 3 gratis tilbud på vinduesvask

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på vinduesvask. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle vinduespudserfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster vinduesvask?

Det kan være meget svært at give en fast pris på vinduesvask, da det ofte kommer and på rigtig mange forskellige ting. Prisen afhænger for eksempel af hvor mange vinduer du har i huset, men også hvor besværlig vinduer er at komme til. For hvis vinduespudseren skal bruge stige ved samtlige vinduer, så vil prisen være højere, end hvis han eller hun kan nå fra jorden. Prisen på en vinduespudser kan også være meget forskellig, alt efter hvilken landsdel du bor i. 

Du skal dog forvente at betale i mellem 100 – 200 kroner i timen for en vinduespudser vasker dine vinduer. Du kan sagtens finde en vinduespudser som er betydelig billigere, men husk at pris og kvalitet ofte hænger sammen, som i de fleste andre håndværker brancher. En anden ting vi altid anbefaler du gør inden du takker ja til tilbuddet, er at gå ind og tjek det pågældende firmas Facebook og Trustpilot, ved at gøre det slipper du ofte for ubehaglige overraskelser. 

Indhent den billigest pris på vinduesvask

Når du skal have vasket dine vinduer, så er det selvfølgelig at foretrække at få det gjordt billigt. Og der er et par måder du kan få den bedste pris på, du skal for eksempel aldrig sige ja til det første tilbud du modtager. Derudover så skal du altid indhente flere forskellige tilbud fra vinduespudserfirmaer tæt på dig. Det kan du enten gøre ved at ringe rund til forskellige vinduespudser i en by nær dig. 

Har du ikke tid til at ringe rundt til forskellige firmaer? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, når du har indtastet information om din opgave på deres hjemmeside. Så vil de gå i gang med at hente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra vinduespudsere tæt på dig. Så skal du blot gå de forskellige tilbud igennem og kontakte det firma, som du gerne vil have til at vaske dine vinduer.

Vask dine vinduer selv?

Vil du gerne i gang med at vaske dine vinduer selv? Så er der et par du skal være opmærksom på inden du kaster dig ud i opgaven. Det er ret nemt at vaske sine vinduer selv, hvis du ved hvordan fremgangsmåden er. Se den rigtige fremgangsmåde herunder:

 1. Find en spand og fyld den med vand, opvaskesæbe pg en deciliter husholdingseddike. Skal du vaske vinduerne på en kold dag, så er det vigtigt at huske at bruge varmt vand. 
 2. Smør sæbe overalt på vinduet og kør så skraberen i en ensartet retning. 
 3. Afslut med at tørre vinduets kanter af. 

Se videoen herunder, hvis du vil lære at pudse dine vinduer som en professionel vinduespudser.