Montering af vinduer i træhus

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud i dag

Er dine vinduer ved at være slidte og utætte?

Trænger vinduerne i dit træhus, til at blive skiftet?

Uanset hvad, så er det nok på tide at skifte de gamle vinduer. Det vil både være en investering, som vil spare dig penge på varmenregningen, men det er også en investering som vil forhøje værdien af din bolig. 

Find den rigtige tømre til opgaven.

Du kan hurtigt se om dine vinduer er ved at være trætte og slidte, det kan du både se hvis der er dug på indersiden af ruden, så er det fordi den er utæt, og du faktisk fyre for fuglene. Derudover så kan du også se det på, at dine vinduer ser trætte og slidte ud og malingen evn begynder at skalle af, så er det på tide at gøre noget ved dem.

Her på siden kan du læse meget mere om, hvad det koster at få skiftet vinduer i et træhus, men du for også vores gode råd til at indhente det billigeste tilbud på din opgave. 

Montering af vinduer i træhus

Få 3 gratis tilbud på montering af vinduer i træhus 

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på montering af vinduer i træhus. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på montering af vinduer i træhus.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster montering af vinduer i træhus?

Prisen på montering af vinduer i et træhus, kan variere utrolig meget ud fra flere forskellige faktorer. Prisen kan svinge utrolig meget alt efter hvilken model der skal monteres, men også om du skal have monteret et vindue eller om du skal have skiftet ti vinduer i dit træhus. Du skal udgangspunkt forvente at skulle betale fra 800 kroner pr vindue. 

Jo større et vindue du skal have monteret i dit træhus, jo dyre vil det også være at få monteret. Der er du altid nød til at kontakte din tømre, for at få en samlet og præcis pris på din opgave. Du kan også med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om din opgave og så vil de helt gratis og uforpligtende indhente 3 tilbud til dig.

Indhent den billigeste pris på montering af vinduer i træhus

Når du skal indhente tilbud på montering af vinduer i et træhus, så er det vigtigt at du altid henter flere forskellige tilbud på din opgave. Ved at indhente flere forskellige tilbud på din opgave, så kan du både hurtigt danne dig et overblik over hvad prisleje opgaven skal ligge i, men du kan også sikre dig selv mod at betale for meget for arbejdet. 

Du kan indhente tilbud på din opgave ved at ringe rundt til forskellige firmaer og fortælle dem om din opgave. Men har du enten ikke tid eller lyst til det? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om din opgave og så vil de helt gratis og uforpligtende indhente 3 tilbud på din opgave til dig.