Hvad koster det at få malet huset?

Trænger huset til at blive malet udvendigt eller indvendigt?

Uanset om du har købt en ny bolig, eller om den gamle skal friskes op? Så kan du det gøre ved maling af vægge og lofter. Ved at male huset indvendigt eller udvendigt vil du give væggene og lofterne et frisk udtryk og du vil hurtigt kunne se en stor forskel.Har du lidt erfaring med at male, så kan du faktisk også selv klare ærterne og på den måde spare mange penge.

Find den rigtige maler til opgaven.

Når du maler din bolig og holder den venlige, så vil din ejendomsværdi og stige med årene og du vil have nemmere ved at sælge din bolig, når den tid kommer. Derfor er det altid en god ide at enten male sin ejendom selv, eller hyre en professionel maler til at gøre det for en. 

Her på siden kan du læse meget mere om hvad det koster at få malet vægge og lofter men også hvilket malerfirmaer der er gode at bruge til opgaven.

Få 3 gratis tilbud på maling af hus

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på maling af hus. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på maling af hus.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster maling af hus?

Når du skal have malet dit hus, så er der mange ting der kan spille ind på prisen, det kan derfor være svært for os at give dig en ca. pris på hvad det vil koste at få malet dit hus. Det kan for eksempel være hvis dine vægge og lofter skal males to gange, eller hvis der skal laves forarbejde inden maleren kan begynde at male, så vil prisen naturligvis blive højere. 

Men du kan som gangspunkt gå ud fra disse priser:

 1. En gang maling af vægge – 40 kr pr. kvadratmeter
 2. To gange maling af vægge – 70 kr pr. kvadratmeter
 3. En gang maling af lofter – 35 kroner pr. kvadratmeter
 4. To gange maling af lofter – 75 kroner pr. kvadratmeter

Der er dog mange andre ting som også kan spille ind på prisen, men det er disse priser du som udgangspunkt skal betale, hvis der ikke skal laves noget forarbejde. Det er dog meget forskelligt hvad de forskellige malerfirmaer tager pr. kvadratmeter. Det er for eksempel en del dyre at få malet fra en maler i København, end det er af en maler i Aalborg.

Indhent den billigeste pris på maling af hus

Når du skal indhente tilbud på maling af hus, så er de nogle ting du skal være opmærksom på inden du takker ja til tilbuddet. Du skal for eksempel altid indhente flere forskellige tilbud på din opgave, på den måde sikre du dig selv mod at betale for meget for opgaven, men du kan også hurtigt danne dig et overblik over, hvilket prisleje opgaven ca skal ligge i. 

Du kan indhente tilbud på din opgave, ved at ringe rundt til forskellige malerfirmaer og give dem information om din opgave. Men du kan også med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om din opgave, og så vil de indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave til dig. 

Vælg det rigtige maling til opgaven?

Hvis du kaster dig ud at male dit hus selv, så skal du tænke dig godt om inden du går ud og køber maling. Hvis du maler med det forkerte maling, så vil du skulle skralle det hele af igen og starte forfra, det er derfor vigtigt du vælger den rigtige maling til opgaven. Herunder har vi lavet en guide, til hvilket malinger du skal bruge til opgaven:

 1. Maling af facade – Facademaling
 2. Maling af vægge indendørs – Vægmaling
 3. Maling af malede lofter – Loftmaling
 4. Maling af rå trælofter – Spærrende maling
 5. Maling af fodlister – Lak
 6. Maling af vinduer – Vinduesmaling