Hvad koster maling af betongulv?

Kan jeg male mit betongulv selv?

Har du gået med tankerne om et slidstærkt og flot betongulv i huset eller måske garagen? Så er du kommet det helt rette sted hen, her i indlægget kan du læse meget mere om hvorfor et malet betongulv er godt og hvad det koster. Du behøver nemlig ikke male det med epoxymaling, du kan også godt bruge en stærkt akryl maling til opgaven. 

Vælg den rigtige maler til opgaven.

Når du maler betongulvet i boligen eller garagen, så er det vigtigt at du bruger en maling som både er slidstærk men som også kan ånde. Hvis du vælger en maling som ikke kan ånde, kan du risikere at betongulvet, vil begynde at revne netop fordi det ikke kan ånde igennem malingen.

Her på siden kan du læse meget mere om malet betongulve og hvad det koster at udføre i boligen eller garagen. Du kan også få gode råd til hvilken maling der er bedst at bruge til opgaven. 

Maling af betongulv

Få 3 gratis tilbud på maling af betongulv

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på maling af betongulv. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på maling af betongulv.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster maling af betongulv?

Du kan forvente at maling af betongulve koster fra 200 kr pr. kvadratmeter inklusiv materialer. 

Det kan være svært for os at give dig en pris på maling af dit betongulve, da der er mange faktorer der spiller ind på prisen. Det er for eksempel hvis dit betongulv skal males 2 gange, så vil prisen naturligvis være dyre, end hvis dit betongulv blot skal males en enkelt gang. Derudover så kan prisen også variere alt efter hvor meget forarbejde der skal laves, skal gulvet for eksempel grundes eller slibes inden maling? Så vil prisen også være højere.

Hvis du går en anden vej og vælger at få malet med epoxy på dit betongulv, så kan du godt forvente at det vil koste mellem 600 – 1000 kr pr. kvadratmeter. 

Du har nok allerede regnet ud, at det bliver en dyr omgang at få malet betongulvet. Og der er rigtig mange penge at spare, hvis du selv har evner til at male det. Det er dog meget vigtigt at du nøje sætter dig ind i de forskellige behandlinger, hvis du vælger selv at male det. Og hvis det er epoxy du vælger at male gulvet med, så skal du tage dine forholdsregler. For hvis du for epoxy på den bare hud, så kan du få slemme skader, da det kommer ind i dit blod og kan ødelægge dine organer. 

Hvis du ikke har erfaring med at male betongulve før, så vil vi altid anbefale dig at hyre en ekspert til opgaven, både for at få det pæneste resultat men også fordi det vil blive udført betydelig hurtigere end vi andre kan.

Maling af betongulve garage?

Måske har du en garage, hvor gulvet ser træls og trist ud? Så kan du med fordel male betongulvet med enten en stærk akryl gulvmaling eller med epoxy. Du kan købe malingen i alle farver, og det er kun din fantasi der sætter grænser for hvilken farve du kan bestille malingen i.

Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på, inden du begynder at male dit betongulv. Skal der for eksempel køre tunge maskiner på gulvet? Så vil vi anbefale dig at købe en epoxymaling, men hvis det blot er din bil der primært kommer til at køre ud og ind, så kan du sagtens bruge en akryl gulvmaling til opgaven.

Maling af betongulv i kælder?

Har du en kedelig kælder i din bolig? Så kan du nemt og hurtigt gøre den mere attraktiv ved at male betongulvet med enten epoxymaling eller en slidstærkt akryl gulvmaling. Inden du maler dit betongulv i kælderen, så er det vigtigt at du gør op med dig selv om, der kommer til at blive kørt store og tunge ting over gulvet eller om det kun kommer til at blive brugt til møbler. For hvis der bliver kørt tunge ting over dagligt eller flere gange om ugen, så vil en slidstærk akrylmaling ikke være nok, så skal du bruge en epoxymaling.

Har du ikke arbejdet med epoxy før, så vil vi helt klart anbefale dig at hyre en ekspert på området til arbejdet. Det er både svært at arbejde med epoxy, men det kan også være utrolig farligt. 

Indhent det billigeste tilbud på maling af betongulvet

Hvis du er i gang med en større renovering i boligen, så er det med at indhente de bedste og billigeste tilbud som muligt, for at det ikke bliver for dyrt til sidst. Derfor er det altid en god ide at indhente minimum 3 forskellige tilbud på din opgave. Det kan du gøre ved at ringe rundt til forskellige malerfirmaer og indhente tilbud på den pågældende opgave.

Har du ikke tid til at ringe rundt? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om opgaven og så vil de indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave til dig.