Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Maling af husets yderside

Maling af husets yderside er et arbejde, som mange husejere forsømmer. Det er dog vigtigt at male husets yderside af flere grunde. For det første beskytter det malingen mod elementerne. For det andet får det huset til at se bedre ud. For det tredje øger det ejendommens værdi. For det fjerde forbedrer det husets appel på kantstenen. For det femte øger det husets gensalgsværdi. For det sjette gør det huset mere sikkert. Endelig gør det huset mere energieffektivt.

Den første ting at overveje, når du maler boligens ydre, er hvilken slags maling du skal bruge..

En anden overvejelse er, om du ønsker at male hele husets ydre eller kun visse områder. Det er som regel billigere at male hele huset om end at male bestemte områder om. Men hvis du beslutter dig for kun at male visse områder, skal du bestemme, hvor meget maling du har brug for. Malingproducenterne anbefaler, at du køber nok maling til at dække alle de overflader, der skal males. Hvis du ikke gør det, risikerer du at spilde penge på overskydende maling.

Når du har besluttet dig for, hvilken type maling du vil bruge, skal du finde ud af, hvor meget maling du skal købe. Du kan beregne, hvor meget maling du har brug for, ved at gange kvadratmeterne af det område, du planlægger at male, med antallet af galloner pr. kvadratfod.

Du kan også vurdere, hvor meget maling du skal bruge ud fra husets farve. Hvis du skal male et hvidt hus, skal du bruge meget mere maling, end hvis du skal male et mørkebrunt hus. For at finde ud af, hvor meget maling du skal købe, skal du dividere projektets samlede omkostninger med det antal liter, der er brug for.

Når du er klar til at begynde at male, skal du forberede overfladen. Det kan du enten gøre, før du begynder at male, eller efter du er færdig med at male. Før du begynder at male, skal du rengøre overfladen med vand og sæbe. Derefter skal du slibe overfladen glat, så den nye maling kan hæfte ordentligt. Ved at slibe overfladen, inden du maler, undgår du penselmærker. Når du er færdig med at male, skal overfladen tørre helt, inden du påfører et nyt lag maling.

Når du har forberedt overfladen, skal du grundbehandle overfladen. Grundmalingen er med til at sikre, at malingen holder fast på overfladen. Hvilken primer du bruger, afhænger af den type maling, du bruger. Når du vælger en primer, skal du vælge en, der er kompatibel med den maling, du bruger.

En professionel maler kan hjælpe dig med alt! Så hyr en i dag!

Har du en anden opgave du skal have løst?