Hvad koster det af skifte vinduer?

Trænger de gamle vinduer til at blive skiftet?

Hvis dine vinduer ikke er 100% tætte, så kan det hurtigt gå hen og blive dyrt i varme, men det vil også være en ubehagelig oplevelse at opholde sig i huset. Det er derfor altid en god investering, når man vælger at skifte sine gamle vinduer, ud med nye. 

Find det rigtige tømrefirma til opgaven.

Du vil nemlig hurtigt kunne se på elregningen, at det er mange penge du kan spare, ved at skifte alle de gamle vinduer ud med nye. 

Det kan godt gå hen og blive en af de dyre investeringer, når det kommer til at skulle udskifte alle vinduerne i huset. Men i det lange løb, så vil du hurtigt kunne spare de penge på elregningen. Derfor anbefaler vi altid at man udskifter sine vinduer, hvis de er fra før år 2000. 

Her på siden kan du læse meget mere om, hvad det koster at få skiftet et vindue og så vil du få masser af gode råd til valg af det rigtige firma til udskiftning af dine vinduer. 

Montering af vinduer

Få 3 gratis tilbud på montering af vinduer

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på montering af vinduer. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på montering af vinduer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster montering af vinduer?

har du gået med en drøm om at få skiftet vinduer i huset eller lejligheden? Og er det blevet tid til at gøre det nu. Der kan være stor forskel på prisen når det kommer til at få monteret vinduer, prisen kommer nemlig helt and på det vindue har valgt. Hvis det for eksempel er store skydevinduer, så vil prisen være højere end hvis det blot er enkeltfagsvinduer. 

Der er derfor rigtig god grund til at overveje, hvilket materiale, størrelse osv dine nye vinduer skal være i. Du skal have besluttet dig for alle disse ting, inden det pågældende firma kan give dig et tilbud på montering af dine vinduer. 

Du skal som udgangspunkt forvente at prisen på at montere et vindue ligger på omkring 3000 kroner pr vindue, det kommer selvfølgelig helt and på hvilket vindue det er du har. Prisen for montering af vinduer i PVC koster for eksempel minimum 5.500 krone rar vindue.

Hvordan montere jeg et vindue?

Har du brug for at spare nogle penge på dit hus projekt, så kan du med fordel selv montere dine vinduer, hvis du har en lille håndværker gemt i dig. For det er vigtigt at vinduerne bliver monteret korrekt, ellers vil de ikke virke optimalt og de vil nemmere kunne gå i stykker med tiden. Derudover vil du også kunne få fugt i huset, hvis dine nye vinduer ikke er monteret korrekt. 

Derfor er det vigtigt at du følger disse råd, punkt efter punkt:

 • Første skridt på vejen mod montering af nye vinduer begynder med afmontering af de gamle. Udefra fjerner du fuge og skruer, som holder vinduet på plads, og herefter kan du fjerne det gamle vindue.
 • Rengør den indvendige side af muren for gammel fuge og puds.
 • Nu sætter du vindueskarmen i murhullet 3-5 cm. fra forkanten af muren, hvorefter du fæstner vinduet i midten af hullet. Brug kiler eller luftpuder til at justere vinduet, så du sikrer dig en jævn fuge rundt om hele vinduet.
 • Fat vaterpasset og tjek, at bundkarmen er snorlige, før du monterer vinduet med karmskruer i de øverste hjørner.
 • Afslut arbejdet med at isolere, før du fuger. Montering af vinduer med skum kan ikke anbefales, for skummet kan forårsage skævheder i din montage.

Indhent den bedste pris på montering af vinduer

Når det kommer til montering af vinduer i dit nye hus, så vil de fleste gerne spare penge, og det er naturligvis okay når du har brugt mange penge på renoveringen. Derfor har vi et par gode råd til dig, så du nemt og hurtigt kan indhente den bedste pris på montering af dine nye vinduer. Det første du skal gøre, er at ringe rundt til forskellige virksomheder og indhente tilbud på din opgave. Du skal altid indhente flere forskellige tilbud på montering af dine vinduer, på den måde kan du hurtigt få et overblik over prisleje og du sikre dig selv mod at betale for meget for opgaven.

Har du ikke tid eller lys, til at ringe rundt til forskellige firmaer? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, der skal du blot indtaste information om din opgave og så vil de indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud til dig.