Hvordan montere jeg et toilet?

Hvad koster montering af toilet?

Ved at skifte det gamle toilet ud med et nyt toilet, så kan der være mange penge at spare på vandregningen. Det kan for eksempel være at vandet løber i det gamle toilet eller cisternen driller, ved at vælge at skifte det ud med et væghængt eller et andet toilet, vil du kunne spare en del penge samlet over et år.

Find den rigtige vvs til opgaven.

Måske skal du til at renovere dit badeværelse? Så er det med at få skiftet det gamle toilet, når du er nu er i gang. Det vil både give din bolig en højere værdi, men det vil også give dig en mindre vandregning. 

Her på siden kan du læse meget mere om, hvordan du montere et toilet og hvad det koster at få monteret et toilet. 

Væghængt toilet

Få 3 gratis tilbud på montering af toilet

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på montering af toilet. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på montering af toilet.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster montering af toilet?

Det kan være svært at sige hvad det koster af få monteret dit toilet, da det ofte kommer meget and på opgaven. Først er der toilettet som skal medregnes i prisen, hvis du ikke selv har købt det. Derudover er der installationen og monteringen af toilettet. Prisen på at få monteret sit toilet kommer helt and på hvilken mærke og model det er, for der er nogle toiletter der er mere komplekse end andre modeller. 

Hvis du har brug for en fast pris på at få monteret og installeret dit toilet, så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud. De vil indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud til dig på din opgave. Du skal blot indtaste information om opgaven og så vil du et par dage senere modtage 3 tilbud fra profesionelle håndværkere. 

Indhent den billigeste pris på montering af toilet

Når du skal have monteret et toilet, så er der et par ting du kan gøre, for at få den bedste pris som muligt. Du skal enten ringe rundt til forskellige firmaer og fortælle dem om din opgave og så vil de ud fra din information regne en pris til dig. I nogle tilfælde kommer firmaet ud for at besigtige opgaven, inden de kan regne et tilbud til dig. 

Hvis du ikke har tid eller lyst til at ringe rundt til de forskellige firmaer for at indhente priser, så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om din opgave og så vil de helt gratis og uforpligtende indhente 3 tilbud til dig på din opgave fra professionelle håndværkere i en by nær dig. 

Hvordan monteres et toilet?

Har du fingerne skruet rigtigt på? Og har du mod på at prøve at montere dit toilet selv? Så kan du finde en masse råd og vejledning her i teksten. Der findes overordnet 3 forskellige typer toiletter, som alle skal monteres og installeres forskelligt. Nogle toiletter skal for eksempel monteres med skruer, mens andre toiletter skal skal monteres med silikone eller lim for at være tætte. 

Hvis gulvet hvor toilettet skal monteres er skævt, så kan det hurtigt give dig store udfordringer og i dette tilfælde anbefaler vi at du hyrer en ekspert på området til at monterer toilettet korrekt. 

3 typer toiletter:

 1. Toilet monteret med S-lås
 2. Toilet monteret med P-lås
 3. Væghængt toilet

Måden toilettet skal monteres på, er alle forskelligt fra hver model. Det vil sige du først skal undersøge hvilken model du har købt og derefter kan du monterer det på den rigtige måde. Hvis du er i tvivl om hvilken måde toilettet skal monteres på, så vil vi anbefale du hyre en VVS til opgaven. Hvis dit toilet ikke bliver monteret korrekt, vil det både give dig en dyr vandregning, men det vil også kunne give din bolig vandskader.

Se videoen herunder og få gode råd til montering af toilettet.