Hvad koster montering af gaskomfur?

Hvem kan montere et gaskomfur?

Har du købt et nyt gaskomfur, som du skal have installeret og monteret i din bolig? Så er du kommet det helt rette sted hen, her på siden kan du finde svar på hvad det koster at få monteret et gaskomfur, men også hvordan du indhenter det bedste og billigeste tilbud på montering af gaskomfur. Med et gaskomfur kan du både spare penge og tid, for det er meget hurtigere at opvarme med et gaskomfur, end med et hvilket som helts andet komfur. 

Find den rigtige håndværker til opgaven.

Her på siden kan du finde ud af hvor meget det koster af få monteret et gaskomfur, men du kan også finde ud af, hvordan du nemmest og hurtigst indhenter tilbud på at få monteret dit gaskomfur. 

Montering af gaskomfur

Få 3 gratis tilbud på montering af gaskomfur

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på montering af gaskomfur. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan montere dit gaskomfur.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster montering af gaskomfur?

Prisen på montering af gaskomfur, kommer and på nogle forskellige ting. Har du for eksempel allerede et gammel gaskomfur monteret? Så vil prisen være billigere, da den samlet pris nemlig afhænger af om du har gas installeret i boligen i forvejen. Hvis du allerede har gas installeret i køkkenet, så er det billigt at få monteret dit nye gaskomfur og du skal forvente det koster mellem 1.500 – 2.000 kroner. 

Har du ikke i forvejen et gaskomfur installeret i dit køkken, så skal du kraftigt overveje om det er den rigtige løsning for dig. Da det vil betydeligt dyrere, hvis der først skal til at installeres gas i dit køkken, inden dit nye gaskomfur kan blive monteret. Det vil hurtigt løbe op i flere tusind kroner, og så vil en anden løsning ofte være bedre for dig. 

Indhent den billigeste og bedste pris på montering af gaskomfur

Når du skal have monteret dit nye gaskomfur, så er der et par ting du kan gøre, for at få den bedste pris som muligt. Du skal enten ringe rundt til forskellige firmaer og fortælle dem om din opgave og så vil de ud fra din information regne en pris til dig. I nogle tilfælde kommer firmaet ud for at besigtige opgaven, inden de kan regne et tilbud til dig. 

Hvis du ikke har tid eller lyst til at ringe rundt til de forskellige firmaer for at indhente priser, så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvor du blot skal indtaste information om din opgave og så vil de helt gratis og uforpligtende indhente 3 tilbud til dig på din opgave fra professionelle håndværkere i en by nær dig. 

Love og regler ved montering af gaskomfur?

Uanset om det er montering af gaskomfur til flaskegas, naturgas eller elovn du mangler hjælp til, så kan du finde den rette hjælp her på siden. Gas kan installeres på rigtig mange forskellige måder, og har du lidt erfaring eller viden indenfor området, kan du faktisk godt selv tilslutte det. Dog vil du kun kunne lave forarbejdet, da det skal være en autoriseret som afslutter arbejdet for dig. 

Der er nemlig mange regler, når det kommer til montering af gaskomfur. Hvis det skulle blive tilslutte forkert, kan der ske frygtelige ulykker, hvor du både kan skade dig selv og andre mennesker. Derfor anbefaler vi også altid, at du har en ekspert med på opgaven. Ved at bruge en ekspert til opgaven, kan du også være sikker på det er gjort korrekt og efter alle love og regler indenfor området.

Gaskomfurer kan monteres enten vandret eller lodret. De mest almindelige typer gaskomfurer består af en stor skorsten, en brænder, et tungt støbejernsbrandkammer og en let skorsten.

Gaskomfurer er normalt meget nemmere at installere end elektriske komfurer. Gaskomfurer er dog billige at købe og installere. De har en større skorsten og en tungere brændkammer.

Gaskomfurer anvendes ofte i kommercielle bygninger som f.eks. restauranter. Disse kommercielle bygninger har parkeringspladser og udendørs siddepladser. Gaskomfurer anvendes også i flere industrielle applikationer som f.eks. fabrikker.

Gaskomfurer bliver stadig mere populære i hjem over hele verden. De har mange fordele i forhold til traditionelle elektriske komfurer, herunder lavere driftsomkostninger, større effektivitet og sikkerhed. Det kan dog være vanskeligt at installere en gaskomfur, og det kræver ekspertrådgivning.

Det første, du skal overveje, når du skal vælge et gaskomfur, er, om du vil have en fritstående model eller en indbygget enhed. En fritstående model er nemmere at installere og fjerne, men det betyder også, at du skal sørge for plads til installation af rør og ventiler. Indbyggede modeller installeres normalt inde i et køkkenskab og kræver derfor ikke meget ekstra plads.

Hvis du beslutter dig for en fritstående model, skal du vælge mellem en vægmonteret model eller en underbordsmodel. Vægmonterede enheder er nemme at installere og fjerne, men de er mindre effektive end underbordsmodeller, som bruger en kombination af varmt- og koldtvandsledninger. Underbygningsmodeller er generelt dyrere end vægmonterede modeller.

Du skal også beslutte, hvilken størrelse brænder du vil have. De fleste moderne gaskomfurer har to brændere, selv om nogle ældre modeller har tre brændere. Antallet af brændere, du køber, afhænger af størrelsen på dit køkken. Hvis dit køkken f.eks. er stort nok til at have plads til fire brændere, skal du købe fire.

Når du har besluttet dig for størrelsen på din brænder og det antal brændere, du har brug for, skal du beslutte, hvor du vil placere komfuret. Ideelt set bør du placere det et sted nær midten af køkkenet, væk fra vinduer og døre.

Dernæst skal du sikre, at du har tilstrækkelig ventilation. Gaskomfurer producerer kulilte, som kan forårsage hovedpine og svimmelhed. For at undgå disse problemer bør du sørge for, at dit hjem har tilstrækkelig ventilation.

Endelig skal du kontrollere, at huset er sikkert, før du begynder at arbejde. Sørg for, at alle stikkontakter er slukket, og at der ikke opbevares brandfarlige materialer i nærheden.

Installation af et gaskomfur er ligetil og kræver kun lidt færdigheder. Der er dog flere vigtige punkter, som man skal være opmærksom på.

Første skal du altid slukke for strømforsyningen ved sikringsboksen.

For det andet bør du aldrig forsøge at installere et gaskomfur uden at bære beskyttelsesbeklædning såsom handsker, beskyttelsesbriller og høreværn.

For det tredje bør du bære gummistøvler for at beskytte dine fødder mod stænk af varmt vand og olie.

Endelig bør du altid følge producentens anvisninger nøje.