Skal du renovere badeværelset i din nye bolig?

Har du et træt badeværelse, som skal renoveres?

Uanset hvorfor du skal renovere dit badeværelse, så er det altid en god ide at vælge vinyl til badeværelsetgulvet. Når du vælger vinyl til badeværelsesgulvet, så for du et gulv som er utrolig hårdfør og som er utrolig hårdfør mod vand. 

Find den rigtige håndværker til opgaven.

Udover at det er et utrolig slidstærkt materiale, både overfor slag men også mod vand. Så er det også meget billigere at lægge vinyl i badeværelset, end det er at få lagt klinker på gulvet.

Her på siden kan du læse meget mere om, hvad det koster at få vinyl på dit gulv og få mange flere råd omkring vinyl til badeværelsetgulvet.

Vinylgulv

Få 3 gratis tilbud på montering af vinyl i vådrum

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på montering af vinyl i vådrum. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på montering af vinyl i vådrum.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster montering af vinyl?

Hvis du aldrig har arbejdet med vinyl før, så ved du det nok ikke, men det er altså utrolig svært at arbejde med vinyl især til gulv. Så derfor vil vi altid anbefale, at du hyre en ekspert på området til opgaven. Både fordi han eller hun kan gøre det pænere og hurtigere end vi selv kan. Men også fordi der er mange ting der kan gå galt, når du montere vinyl i vådrum. Hvis det ikke bliver udført korrekt, vil vinylen ikke være vandtæt og du kan risikere at få vand skader i din bolig.

Du kan få vinyl i et væld af forskellige farver, det er næsten kun din fantasi der sætter grænser for hvilken farve du kan få det i, det er også en af grundene til det er blevet utrolig populært til badeværelset og stuen. Når du ønsker vinyl på badeværelsesgulvet, så skal du forvente at det koster fra 800 kroner pr m2 at få monteret inklusiv materialer. 

Hvis du ringer rundt til mange forskellige firmaer og indhenter priser, så kan du faktisk spare mange penge på opgaven.

Indhent det billigeste tilbud på montering af vinyl

Når du skal indhente tilbud på montering af vinyl i dit badeværelse eller et andet rum, så skal du altid indhente minimum tre forskellige tilbud fra forskellige firmaer. Det skal du både for at sikre dig mod at betale for meget for opgaven, men også så du har et udvalg af vælge mellem. Du kan indhente priser på din opgave på to måder. Den ene er at ringe rundt til forskellige firmaer og give dem information om din opgave, så vil det sende dig et tilbud på mail.

Har du ikke tid eller lyst til at ringe rundt til forskellige firmaer? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, her skal du blot indtaste information om din opgave og så vil de indhente tre helt gratis og uforpligtende tilbud på din opgave for dig.