Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på zinktag

Trænger huset til nyt tag?

Har du overvejet at investere i et zinktag?

Et zinktag kan være med til at give dit nye hus, det udtryk som du ønsker og har drømmen om. Det vil give dit hus et ekslusivt udtryk og det er noget dine naboer vil misunde dig for. Find et godt byggefirma eller entreprenørfirma.

Et zinktag er blevet utrolig populært i Danmark, og det er da hellere ikke uden god grund. For det er både et tag som er til at betale og så er det et tag som vil pryde din bygning på bedst mulige måde. 

Her på siden kan du finde ud af alt om et zinktag, både hvad det koster, men også hvilket firma der er bedst til at montere zinktag.

zinktag

Få 3 gratis tilbud på et zinktag

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på dit zinktag. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan udfører zinktag

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster et zinktag?

Har du gået med tankerne om at få skiftet dit nuværende tag, til et zinktag? Så er der nogle ting du skal beslutte og finde ud af inden opgaven kan gå i gang, du skal for eksempel finde ud af hvad et zinktag koster. Et zinktag kan nemlig svinge utrolig meget i pris, og der vil derfor være mange penge at spare for dig, hvis du kender alle de små tricks.

Den første ting som bestemmer prisen på dit nye zinktag, er selvfølgelig hvilken type zinkplader du vælger til dit tag. Du kan for eksempel vælge ubehandlet zinkplader, de vil være betydlig billigere end for behandlet zinkplader. Det er de fordi at de ikke har været igennem en masse forarbejdet, som behandlet zinkplader har. 

En anden ting som også bestemmer prisen på dit nye zinktag, er hvor mange kvadratmeter dit tag er. For det siger jo sig selv, at jo flere zinkplader du skal bruge jo dyre bliver dit nye zinktag også. Jo større dit tag er, jo højere vil prisen også være på dit tag. Derfor er det vigtigt at regne på hvor mange kvadratmeter dit tag er, så du nemt kan få et overblik over den samlet pris på taget. 

Den sidste ting som bestemmer prisen på taget, er hvor mange timer der ska bruges på ar udfører arbejdet. For jo flere timer firmaet skal bruge på at montere zinkpladerne eller opbygge taget, jo dyre bliver den samlet pris også. Derfor er det altid en god ide at lave alle de opgaver man selv kan, så kan der ofte blive sparet mange penge.

Prisen på et zinktag?

Det kan være meget svært at komme med en pris, på hvad dit nye zinktag vil koste. Men du kan godt forvente at taget vil koste alt mellem 1.200 – 1.500 kroner pr kvadratmeter. Det kan dog svinge meget fra firma til firma, men det er vigtigt at gøre opmærksom på at fordi et tilbud er billigt, er det nødvendig vis ikke et godt tilbud. Da det kan være der er taget nogle vigtigt behandlinger af, for at kunne give en god pris. 

En anden vigtigt ting du skal gøre, når du vurdere et tilbud. Så anbefaler vi altid at du går ind og undersøger firmaet på diverse sociale medier såsom Facebook og Trustpilot. Så kan du hurtigt danne et overblik over andre kunders oplevelser med firmaet. På den måde sikre du dig selv mod ubehagelige overraskelser.

Fordele ved et zinktag

Der er rigtig mange fordele ved at vælge et zinktag, det er blandt andet et utrolig hårdfør og stærkt materiale. Så du kommer ikke til at skulle skifte nogle plader eller lave noget vedligeholdelse på dit nye tag, når du vælger et zinktag. Det er dog vigtigt at man passer på det, og for det vasket ned for diverse alger og svamp, det vil også give dit zinktag en længere levetid.

Udover at være utrolig hårdfør og meget lidt vedligeholdelse, så er zink også et godt materiale at bruge hvis du ikke ønsker at belaste miljøet. For zink er et naturmateriale og det belaster derfor ikke omgivelserne eller naturen. 

Nok den bedste ting ved et zinktag er, at det er et meget let materiale. Det er derfor det oplagte valg, hvis du har et ældre hus som måske ikke har den stærkeste tagkonstruktion. 

Gode ting at vide om zink?

Du kan finde zink i mange former, farver og størrelser, faktisk kan du finde alt lige fra tagplader til langebaner eller moduler der kan sættes sammen. Zink er kendt for at være et godt materiale til tage, fordi det er et meget fleksibelt materiale, som er utrolig hårdfør og kræver meget lidt vedligeholdelse. 

Zink er også kendt for sin meget længe levetid, det har sin lange levetid fordi at når det kommer i kontakt med omgivelserne og ilten i luften, så vil det begynde at patinere, hvilket går at overfladen på dine zinkplader næsten kan modstå alt. Det giver også et utrolig flot patineret look, som de fleste elsker. 

Går du med tankerne om at få et zinktag? Så er det vigtigt at du tager kontakt til kommunen først, da nogle kommuner har krav til hvordan regnvandet bliver afledes. Derfor skal du altid kontakte din kommune inden du går i gang med dit nye projekt med zink.

Har du en anden opgave du skal have løst?

Sider