Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Vask af facader

Det første skridt i processen med at rense en facade er at fjerne alt snavs og skidt. Hvis facaden er beskidt og trænger til en vask, er det første skridt at rense overfladen. En god rengøringsordning er at rengøre facadens overflade med et stærkt rengøringsmiddel og en blød børste. På denne måde vil skidt og snavs blive løftet af overfladen.

Hvis du har svært ved at rengøre din facade, er det måske på tide at overveje at male facaden om. Der kan påføres maling på facaden for at genskabe facaden tilbage til dens oprindelige tilstand. Dette kan gøres ved at male facaden. For at gøre dette skal facaden rengøres for snavs, fedt og snavs. Efter rengøringen kan facaden males.

Vask af en facade vil også blive udført i hånden. Det bedste redskab til dette er en vaske-svamp. Det er ikke kun tidskrævende at vaske en facade i hånden, men også meget hårdt.

Har du nogensinde været bange for mærkerne på facaden af dit hus eller kontor? Eller har du nogensinde været for bekymret for mærkerne på de udvendige vægge?

Facader er normalt lavet af sten eller mursten, og de findes i forskellige farver. De er også kendt som facader, fordi de dækker forsiden af bygninger.

Der er flere grunde til, at du ønsker at rense din facade. Det kan f.eks. være, at du ønsker at fjerne graffiti eller maling, der skaller af væggen. Eller måske ønsker du at ændre farven på din facade. Uanset årsagen bør du altid følge producentens anvisninger.

Algebehandling

Har du en anden opgave du skal have løst?