Ønsker du at få lagt microcement på badeværelset?

Hvad koster det at få lagt microcement?

Du har måske set eller hørt det før, nemlig microcement. Det er gået hen og blevet utrolig populært her i lille Danmark. Og det er da hellere ikke uden god grund, for det kan skabe et helt unikt udtryk i din bolig og så er det utrolig hårdført. Du kan både bruge microcement på gulve, vægge, badeværelser, bordplader og meget mere. 

Find den rigtige murerfirma til opgaven.

Microcement kan fåes i et stort udvalg af farver, det er næsten kun din fantasi der sætter grænser for hvilken farve du kan bestille det i. Det er dog vigtigt at du bruger en murer som har arbejdet med microcement før, da det er et svært stykke arbejde at udfører.

Her på siden kan du læse meget mere om microcement og hvad det koster at få lavet microcement i din bolig. 

Påførring af microcement

Få 3 gratis tilbud på pålægning af microcement

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på pålægning af microcement. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud på pålægning af microcement.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster lægning af microcement?

Prisen på microcement kan svinge utrolig meget, fra landsdel til landels og firma til firma. Derfor er det svært for os at give dig en ca pris på microcement, men du kan godt forvente at skulle betale fra 1500 kroner pr kvadratmeter inklusiv materialer. Det er et dyrt stykke arbejde at få udført, men det er virkelig også noget som vil pynte din bolig og få dine gæster til at misunde dig for. 

Microcement er utrolig godt at bruge, af mange forskellige årsager. Det er for eksempel et utrolig stærkt materiale, som kan holde til ligeså meget som epoxymaling, der skal derfor utrolig meget til, før du kan lave skrammer eller skade i det. Derfor bliver microcement også brugt meget til gulve. 

Microcement – Gør det selv?

Der er mange penge at spare, hvis du vælger selv at påføre dit microcement, det er dog ikke altid den bedste ide at kaste sig ud i det. Det er nemlig utrolig svært at lave microcement pænt, hvis du ikke har prøvet det før. Derfor anbefaler vi altid at hvis du ikke har arbejdet med microcement før, at du hyre en ekspert til opgaven.

Du kan nemt og enkelt hente 3 gratis og uforpligtende tilbud hos vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk. Der skal du blot indtaste information om din opgave, og så vil de indhente 3 gratis tilbud til dig på din opgave. 

Hvordan påføre jeg microcement?

Et microcement gulv, er et svært stykke gør-det-selv arbejde. Der skal du altid overveje om det er dette sted, du ønsker at spare penge. Eller om det er bedre at hyre en professionel mure til at udføre arbejdet. Hvis du stadig er frisk på at udfører dit nye microcement gulv selv, så kan du følge vores guide herunder:

 •     Sørg for at underlaget er jævnt og tørt.
 •     Rens det grundigt, så primeren kan binde cementen rigtigt.
 •     Smør primer på underlaget med en kost eller en rulle og lad det tørre i op til 3 timer.
 •     Er dit underlag ustabilt? Du kan forstærke med glasfibernet på dette tidspunkt, lige som det kan anbefales at lægge microcementbase på underlag, der ikke er helt glatte, fx fliser.
 •     Bland microcement efter anvisningen og smør det på underlaget med en spartel. Du kan smøre andet lag på efter 2 timer, men den optimale tørretid er 6 timer.
 •     Er dit microcement gulv tørt? Så skal det slibes.
 •     Når gulvet er slebet og rengjort for støv, skal det beskyttes med sealer.
 •     Du kan give dit microcement gulv den sidste finish med hærdende lak, som giver det en stærk overflade.

Se videoen herunder og få flere gode råd til når du skal lægge microcement.

Fordele og ulemper ved microcement?

Der er mange fordel og ulemper ved i et microcement gulv, der er dog flest fordele ved materialet. Microcement er billigere at få lagt end epoxy og så er det lige så hårdfør som epoxy. Du kan få microcement i et stor udvalg af farver og det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser for hvilken farve du kan få det i. 

Du kan faktisk også bruge microcement både inde og ude, da det godt kan modstå regn og vand, så længe det bliver lakeret som den sidste behandling. Det er meget populært at bruge microcement på badeværelser, og det kan være med til at give dit gulv eller badeværelse, et helt unikt udtryk som de fleste vil misunde dig for.