Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Indkørsler og terrasser

En indkørsel eller terrasse er et asfalteret eller belagt område, normalt en have eller en gade, der strækker sig fra et hus’ hovedindgang ud til haven eller gaden og omfatter fortov, belægning og porte.

En indkørsel kan være adgang til husets haver, og en terrasse kan være adgang til gaden eller fortovet. En indkørsel kaldes ofte en indkørsel, men dette udtryk bruges også til at beskrive en konstruktion, der forbinder et hus eller en lejlighed med den tilhørende parkeringsplads, som kan kaldes en garage.

Indkørsler bruges til indgang til huset, til parkering, parkering for handicappede, til indgang for motorcykler, til indgang for biler og til indgang for cykler.

Hvis du har en indkørsel eller terrasse, skal den repareres til samme standard som resten af huset. Selv om det er muligt at reparere overfladen på samme måde som resten af bygningen, er det sjældent tilfældet.

Det er nødvendigt at beslutte præcis, hvad der skal rettes. Nogle ting vil være lettere at ordne end andre. F.eks. kan garagedørens øverste skinne fastgøres til væggen, og garagens øverste del kan fastgøres til taget. Så behøver du kun at fastgøre døren og skinnerne til væggen og taget.

Det kan være dyrt at anlægge en ny indkørsel eller terrasse. Prisen afhænger af områdets størrelse, de anvendte materialer, og om du ønsker en indkørsel i beton eller asfalt. Hvis du ikke ønsker at bruge for meget, kan du selvfølgelig altid gøre det selv.

Du kan nemt bygge en indkørsel eller terrasse med genbrugsmaterialer. På denne måde behøver du ikke at betale høje priser. Desuden kan du spare tid og kræfter ved at bygge det selv.

Men du bør hyre en professionel til at gøre det. De vil levere kvalitetsservice.

Tilbygning til sommerhus

Har du en anden opgave du skal have løst?