Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Facadearbejde i kobber og zink

Formuleringen “Facadearbejde i kobber og zink” bruges til at fremhæve arbejde, der udføres i kobber og zink.

Facadearbejde er en form for dekorativ efterbehandlingsteknik, der indebærer påføring af lag af maling eller andre materialer på eksisterende overflader.

Facadearbejde er en fantastisk måde at tilføje farve og tekstur til dit hjem på uden at skulle bruge en formue.

Arbejde, der udføres på murværkskonstruktioner (sten, mursten, tagsten) eller på strukturen af træbygninger (træ) i forbindelse med opførelsen heraf, herunder udgravning og sprængning af sten i forbindelse med opførelsen heraf, men omfatter ikke rutinemæssig vedligeholdelse.

Facadearbejde er en metode til påføring af dekorative overflader på metaloverflader. Udtrykket kommer fra det franske ord falconer (at forme) og henviser til den måde, som overfladen ser ud på. Facadearbejde udføres normalt ved hjælp af en række forskellige teknikker, f.eks. pensling, sandblæsning eller sprøjtning.

Kobber og zink er to metaller, der ofte anvendes til facadearbejde. Kobber har en varm, fyldig farve og en blød tekstur, mens zink har et køligt, lyst udseende. Begge metaller er holdbare og langtidsholdbare. De kræver desuden kun lidt vedligeholdelse.

Facadearbejde er en teknik, hvor der påføres et lag materiale over et andet materiale. Formålet med facadearbejde er at yde beskyttelse eller skjule det oprindelige materiale. F.eks. påføres der ofte et lag maling over en væg, inden den males.

Det bruges ofte til at dække rustpletter, revner, buler og andre fejl på overflader af stål, jern, messing, bronze og aluminium.

facade i kobber

Har du en anden opgave du skal have løst?