Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Glasmontre

Det vigtigste ved fremstilling af glasmontrer er at bruge kvalitetsmaterialer. Glas er et skrøbeligt materiale, og man skal være forsigtig, når man bruger det. De fleste glasmontrer er lavet af hærdet glas, som er stærkere end almindeligt glas. Hærdet glas er også lettere at skære og forme.

Når du skærer glas, skal du altid bruge en skarp kniv. Brug en lige kant til at føre kniven sammen med glasset. Hold altid glasset fast, og lad det aldrig glide. En sløv kniv vil få glasset til at gå i stykker med en sløv kniv.

Glasmontrer kan bruges på mange måder. De kan bruges til at udstille smykker, mønter, frimærker, fotografier osv. De kan også bruges til at opbevare ting som nøgler, tegnebøger, mobiltelefoner osv.

Så længe kassen er robust nok til at beskytte genstanden indeni, er den velegnet til opbevaring af genstande. Men hvis kassen er for skrøbelig, holder den ikke længe og kan endda knække.

En enkel måde at lave en glasmontre på er at købe et stykke træ og male det sort. Skær et hul ud i midten af træet og bor huller rundt i kanterne. Bor et hul gennem bunden af kassen, og sæt en dyvelstang i. Mal ydersiden af kassen hvid.

Hvis du vil lave en mere dekorativ kasse, skal du først tegne et design på papir. Derefter tegnes motivet på træet. Tegn linjer rundt om motivet for at skabe en ramme. Mal kassen sort. Tilføj detaljer til designet med farveblyanter.

Du kan også lave en glasmontre af pap. Først skal du markere æskens størrelse. Skær æsken ud. Lim stykker af karton sammen til en bund. Dæk bunden med stof. Sæt et håndtag fast på toppen af æsken.

Hvis du ønsker at lave en trækasse, kan du blot lime to stykker træ sammen. Du kan også bruge krydsfiner eller spånplader i stedet for træ.

Der findes mange forskellige typer af glasmontrer. Nogle er designet specielt til smykker, mens andre er designet til at passe ind i skabe.

Nogle glasmontrer har hængsler, så de nemt kan åbnes og lukkes. Andre har ikke hængsler. Det er som regel mindre glasmontrer, der er beregnet til at blive udstillet på borde eller hylder.

De fleste glasmontrer leveres med en vejledning i, hvordan de skal rengøres. Rengøringen bør foretages regelmæssigt. Genstande, der opbevares i glasmontrer, skal rengøres ofte. Snavs og støv kan beskadige glasets overflade.

glasmontre

Har du en anden opgave du skal have løst?