Montering af 2 lamper i samme udtag

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud i dag

Montering af 2 lamper i samme fatning

Lamper bruges på mange måder i vores hjem. De giver lys, når vi har brug for det, de giver os varme, når vi har brug for det, og de giver vores liv farve. Men vidste du, at de også tjener et andet formål?

Montering af to lamper i den samme fatning er et almindeligt problem, som mange husejere står over for. I de fleste tilfælde opstår problemet på grund af ukorrekt ledningsføring. Montering af to lamper på det forkerte sted kan imidlertid forårsage alvorlige problemer. Så før du forsøger at løse problemet, skal du kontrollere, om lampefatningerne er korrekt tilsluttet.

Hvis du kan se, at ledningerne fra væggen er forbundet til begge stikkontakter, skal du afbryde en af ledningerne fra en af stikkontakterne. Når du har afbrudt ledningen, skal du tilslutte den igen til den anden stikkontakt. Prøv nu at tilslutte den anden lampe til den anden stikkontakt. Hvis den nye lampe fungerer fint, er det lykkedes dig at montere lamperne på det rigtige sted.

Men hvis den nye lampe ikke virker, skal du fjerne den gamle lampe og tilslutte ledningerne til de korrekte fatninger. Når du har gjort dette, kan du udskifte den gamle lampe med den nye.

Montering af to lamper i den samme fatning er et almindeligt problem, som mange brugere står over for. I de fleste tilfælde forsøger brugeren at montere lampen uden at fjerne den eksisterende lampe. Men dette fører til beskadigelse af de elektriske ledninger inde i soklen.

For at undgå sådanne problemer foreslår vi, at du fjerner den gamle lampe, før du installerer den nye.

Trin 1 – Fjern den gamle lampe.

Fjern først lampens sokkel. Træk nu skærmen af, og skru derefter pæreholderen af. Fjern derefter pæren fra holderen. Til sidst skal du fjerne ledningen, der forbinder pæren med holderen.

Trin 2 – Installer den nye lampe.

Monter nu den nye lampe. Sørg for, at pæren vender nedad. Sørg også for, at ledningerne er forbundet til de rigtige klemmer.

elektriker

Har du en anden opgave du skal have løst?