Få 3 tilbud fra elektriker firmaer

Har du en opgave, hvor du skal bruge en elektriker? Hvad koster en elektriker i timen? Hvor kan jeg finde en elektriker?

Det er nogle spørgsmål som kan være svære at besvare, for det kommer meget and på hvor du bor i landet, hvor stor en opgave det drejer sig om og om opgaven skal laves af en udlært eller ufaglært elektriker. Men som udgangspunkt kan du regne med at en uddannet elektriker koster mellem 450 – 750 kroner i timen. Da der er et stort gab i timeprisenerne, anbefaler vi altid at du indhenter mere end 1 tilbud fra forskellige elektriker firmaer i nærheden af dig. 

På den måde kan nemmere sammenligne dine tilbud og se hvor prisen ca skal ligge for at få lavet din opgave. Ved at indhente mere end et tilbud, sikre du dig også at du ikke kommer til at betale overpris for din opgave.

En elektriker kan lave et stort væld af forskellige opgaver for dig i dit hjem. Det kan for eksempel være, du er ved at renovere dit hus eller måske bygge et nyt hus? Dertil skal du bruge en elektriker for at få strøm i huset. Opgaver som en elektriker typisk udfører:

Herunder kan læse hvordan du nemt og gratis kan modtage 3 tilbud fra profesionelle elektriker firmaer til din opgave.

elektriker

Få 3 gratis tilbud fra elektriker arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din elektriker opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle elektriker firmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Find en elektriker i en by nær dig:

Hvad koster en elektriker pr time?

Det er meget forskelligt, hvad en elektriker koster. Det nemmere helt and på hvor du bor i landet, hvor stor din opgave er, hvor meget kørsel der er i din opgave. Men som udgangspunkt koster en elektriker mellem 400 – 600 kroner i timen. 

Når du skal gennemgå dit tilbud fra din elektriker, så skal du huske på at ikke kun kommer and på timeprisen. Det handler nemlig også om, hvor meget materialerne koster og hvor mange gange elektrikeren skal køre ud til dig for at udføre arbejdet. Og netop af de grunde kan prisen på en elektriker svinge så meget. 

Indhent mindst 3 tilbud på din elektriker opgave 

Inden du hyrer en elektriker til din opgave, bør du altid få mere end 1 tilbud på opgaven. Så kan du nemt og hurtigt ligge dem op mod hinanden, og se hvilke prisleje det ca. skal ligge i for den pågældende opgave. Ved at indhente mere end 1 tilbud, sikre du også dig selv mod ikke at betale overpris for arbejdet. 

For det meste så vil elektrikeren komme ud og se på din opgave, inden han eller hun kan sende dig et tilbud. Men i andre tilfælde kan det også være nok for mester, at høre informationer om din opgaver over telefon eller mail og give en pris ud fra det. 

En anden vigtigt ting at huske når du hyrer en elektriker eller en anden håndværker, det er altid at få en fast pris på din opgave. Så undgår du at få ubehagelige overraskelser når arbejdet er udført. Når du hyrer en elektriker eller hvilken som helts anden håndværker, så er det også vigtigt at få tilbuddet på skrift, enten på mail eller sms. Så er du altid sikret at kunne bevise, hvad i har aftalt.

Vil du gerne gøre det så nemt og enkelt for dig at indhente tilbud fra elektrikere til din opgave? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud. Der vil du skulle sende information på din opgave, så vil mester komme ud at se på din opgave og derefter vil du modtage 3 forskellige tilbud fra professionelle elektriker firmaer.

Hvornår har jeg brug for en elektriker?

Der er rigtig mange opgaver i hjemmet, som man måske godt selv ville kunne lave med lidt snilde, men som kræver at man er autoriseret elektriker. Det kan for eksempel være hvis du har købt en ny vaskemaskine og den skal monteres, men det kan også være hvis du er ved at renovere din lejlighed og skal have skiftet stikkontakter. 

En elektriker kan lave alt el i dit hus, der er dog også en række opgaver som du godt selv må ordne. Men hvis du ikke har den største kendskab til strøm, så vil vi til hver en tid anbefale dig at hyre en Expert på området, da det kan gå grueligt galt. 

Grunde til at der er el-opgaver som du ikke selv må ordne, er fordi at der er en ret høj brandfare ved diverse elinstallationer, hvis de bliver udført forkert. En god finger regel er, at hvis det er installationer der er i væggen, så er det noget en elektriker skal udføre for dig. 

Har du brug for en elektriker til en opgave hjemme i dit hjem? Så er det altid en god ide at få et tilbud på opgaven, så du har en ide om hvor du skal af med for det udførte arbejde.

Hvad laver en elektriker til dagligt?

En elektriker kan udføre en bred vifte af forskellige el opgaver i dit hjem, nogle af opgaver må du også gerne selv udfører, mens andre er nogle som er lovpligtige at de bliver udført af en uddannet elektriker. Vi anbefaler altid at hvis man ikke har lidt erfaring med at arbejde med strøm, så er det nok det bedste at hyre en elektriker til opgaven, så du er sikret ikke at lave noget forkert. 

Nogle af de mest almindelig opgaver en elektriker laver:

 • Føre nye kabler i huse eller lejlighed
 • Tilslutte hvidevare eller frakoble
 • Tilslutte Elvarme eller el gulvvarme i dit nye hus
 • Flytte eller erstatte nye stikkontakter
 • Udføre el-tjek på dit hus eller lejlighed
 • Montere lamper i vådrum
 • Montere spots I loftet