Aut.El-Installatør Lars Lundsgaard

 📍Flynderborgvej 4 3000 Helsingør

 📞 49 21 68 68

Meier Installation A/S

 📍Prøvestensvej 18 3000 Helsingør

 📞49 25 06 61

Arp-El
v/Morten Petersen

 📍H P Christensens Vej 3 3000 Helsingør

 📞 26 73 31 02

ADM El-Tech

 📍Brostræde 3, 2. sal. 3000 Helsingør

📞 22 44 80 95

CK El-service

 📍Grønnehavevej 7, 2. sal. th 3000 Helsingør

 📞 26 13 23 21

Grønn El

 📍Midgårdsvej 17 3000 Helsingør

 📞 49 21 77 66

Msi Service

 📍Mads Holms Vej 7, 1. sal. 3000 Helsingør

 📞51 50 81 11

Nordens El & Vvs ApS

 📍H P Christensens Vej 1 3000 Helsingør

 📞44 22 62 27

 📍Århusvej 17A 3000 Helsingør

 📞52 50 03 15

Kn El-Teknik

 📍Thorsvænget 11 3000 Helsingør

 📞26 19 03 50

Sv. Mortensens Eftf.

📍Stjernegade 30 3000 Helsingør

 📞49 21 09 87

Niels-Jørgen Krogh

📍I L Tvedes Vej 5 3000 Helsingør

 📞25 32 32 95

Elektriker i Helsingør

Har du brug for en certificeret el-installatør i Helsingør? Ring til de dygtige elektrikere. Med mange års erfaring kan vi hjælpe dig med ethvert elektrisk behov, herunder ledninger til nybyggeri, serviceopgraderinger eller reparationer. Vi er licenseret, kautioneret og forsikret.

En elektriker er en håndværker med speciale i elektriske ledninger i bygninger, stationære maskiner og beslægtet udstyr. Elektrikere kan også installere eller servicere elektrisk udstyr såsom elevatorer, rulletrapper og belysningsarmaturer.

En elektriker er en håndværker, der har specialiseret sig i installation, vedligeholdelse og reparation af elektriske systemer. Elektrikere kan også være involveret i udformningen af elektriske systemer til nye byggeprojekter.

Elektriker service Tilbudt:

– Elektriske installationer i boliger og erhverv

– Elektriske reparationer

– Elektrisk vedligeholdelse

– Elektriske ledninger

– Elektrisk fejlfinding

– Udligning af elektrisk belastning

– Elektriske opgraderinger

– Elektrisk inspektion

– Elektrisk vedligeholdelse

– Elektrisk fejlfinding

– Elektriske ledninger

Billig elektriker

Kvaliteten af de tjenester, der leveres af virksomheden, er exceptionel. De tilbyder en bred vifte af tjenester, der er designet til at opfylde deres kunders behov. De er altid til rådighed for at besvare spørgsmål og løse problemer. Deres personale er professionelt og høfligt. Desuden sørger de for et rent og sikkert miljø for deres kunder.

Den bedste måde at vælge det rette elektrikerfirma til dine behov er at spørge rundt efter anbefalinger fra familie og venner. Du kan også læse anmeldelser på nettet for at få en idé om, hvad andre kunder har sagt om virksomheden. Når du har et par virksomheder i tankerne, kan du kontakte dem for at få et tilbud på det arbejde, du har brug for at få udført.

Det er vigtigt at foretage research, før du ansætter en elektriker. Du kan starte med at spørge dine venner og familie, om de har nogen anbefalinger. Når du har samlet en liste over potentielle elektrikere, kan du læse anmeldelser på nettet for at få et bedre kendskab til deres omdømme. Endelig kan du kontakte hver enkelt elektriker for at bede om et tilbud.

Dette er faktisk den enkleste måde at identificere elektrikerens standard på. Dette kan hjælpe dig med at afgøre, om de bare er en gør-det-selv entusiast eller om de er en autoriseret elektriker. Elektrikere anvender mange forskellige håndværktøjer, så de er i stand til at reparere elektriske ledninger.

Følgende er de elektriske tjenester til boliger, der tilbydes af kvalificerede fagfolk. F.eks. kan en person vælge at blive elektriker, huselektriker, husholdningselektriker, el-tekniker og el-installatør. Under elektriske komplikationer tæller hvert sekund; derfor er det tilrådeligt at holde telefonnumrene på virksomhederne tæt på hånden.

Det er meget vigtigt at vælge et uddannelsesprogram, der kan tilbyde dig den bedste uddannelse. Hvis en storm f.eks. river din strømledning væk, skal du ringe til dit lokale forsyningsselskab i Helsingør og underrette dem om problemet. En fantastisk elektriker vil lytte til alle dine problemer.

elektriker

Få 3 gratis tilbud fra elektriker arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din elektriker opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle elektriker firmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.