Egebjerg El

 📍Egebjergvej 194 8700 Horsens

 📞 75 65 61 76

Svendsens El A/S

 📍Kørupvej 4 8700 Horsens

 📞75 65 46 77

Henriksen El-service

 📍Byvangen 259 8700 Horsens

 📞 29 93 17 25

B & P El ApS

 📍Dagnæs Boulevard 43 8700 Horsens

 📞 75 64 15 52

T&E Teknik & El ApS

 📍Storegade 2 8700 Horsens

 📞 76 74 40 15

El-Team Vest A/S

 📍Ålkærgårdvej 20 8700 Horsens

 📞76 58 78 00

Guldahl El, Køleteknik, Ventilation

 📍Langballe 6 8700 Horsens

 📞76 26 50 90

S-Tek

 📍Slarisdal 22 8700 Horsens

📞22 32 61 23

Peter Birk-Sørensen

 📍Bækvej 19, Lund 8700 Horsens

 📞75 65 45 45

BSA Electric

 📍Mirabellehegnet 59 8700 Horsens

 📞51 50 12 55

Elektrikeren Horsens ApS

📍Hyrdetasken 1 8700 Horsens

Torsted El Horsens A/S

📍Søndergårdsalle 5 8700 Horsens

 📞75 64 74 66

Elektriker i Horsens

Vi har et team af elektrikere med mange års erfaring i installation og vedligeholdelse af elektriske systemer og datasystemer. Vi er motiverede og hårdtarbejdende personer, der er stolte af vores arbejde.

En elektriker er en håndværker, der har specialiseret sig i installation og vedligeholdelse af elektriske systemer. Elektrikere kan være ansat i byggebranchen, i vedligeholdelse af offentlige og private bygninger eller i industrien. De kan også være selvstændige erhvervsdrivende.

En elektriker er en uddannet fagmand, der installerer og vedligeholder elektriske systemer. Elektrikere installerer, reparerer og vedligeholder elektriske systemer i boliger, virksomheder og fabrikker. De installerer og reparerer også elektrisk udstyr i køretøjer.

Som den førende el-installatør tilbyder vi et komplet udvalg af elektriske tjenester.

Boliger, erhverv og industri

Boliger, erhverv og industri Nybyggeri

Nybyggeri Opgraderinger af service

Opgraderinger af serviceydelser Installation af el-paneler

Installation af el-tavler Diagnosticering og fejlfinding af elektriske systemer

Billig elektriker

Kvaliteten af de tjenester, som virksomheden leverer, er fremragende. De er altid villige til at hjælpe og besvare alle spørgsmål, du har. De har en fantastisk kundeservice og følger altid op for at sikre, at du er tilfreds.

Der er mange forskellige elektrikerfirmaer, som du kan vælge imellem. Hver virksomhed har sine egne styrker og svagheder. Det er vigtigt, at du vælger et firma, der kan give dig de tjenester, du har brug for. Her er nogle tips til, hvordan du vælger den rigtige elektrikervirksomhed til dine behov.

Det første, du bør gøre, er at finde ud af, hvilke tjenester elektrikerfirmaet tilbyder. Dette kan gøres ved at bede om en liste over virksomhedens ydelser. Du kan også besøge deres hjemmeside for at se, hvilke tjenester de tilbyder.

Det næste, du bør gøre, er at bede om referencer fra virksomheden. Du kan også spørge dine venner og familiemedlemmer, om de kan anbefale dig et godt elektrikerfirma.

Det næste, du bør gøre, er at tjekke elektrikerfirmaets baggrund. Du kan tjekke deres licens og forsikring. Du kan også tjekke deres historik for at se, om der er indgivet klager mod dem.

Der er mange måder, hvorpå du kan finde det bedste elektrikerfirma til dig. Den bedste måde at finde den bedste er at spørge dine venner og familie om anbefalinger. En anden måde at finde det bedste elektrikerfirma på er at søge på internettet.

Det er ikke en dårlig idé at få en autoriseret og forsikret elektriker i Horsens til at udføre arbejdet for dig. Elektrikeren i Horsens sørger for, at dit elektriske system kører problemfrit og effektivt. Derudover vil elektrikeren i Horsens have den uddannelse, der er nødvendig for at reparere og udskifte dit elektriske system korrekt.

elektriker

Få 3 gratis tilbud fra elektriker arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din elektriker opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle elektriker firmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.