Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Klipning af græsplænen

Plæneklipning er en opgave, som mange mennesker hader at gøre. De frygter at slå græsset og ville ønske, at de havde en anden til at gøre det for dem. Græsslåning er imidlertid en nødvendig del af arbejdet med at holde din ejendom pæn og ryddelig.

Hvis du ikke ønsker at slå græsplænen selv, skal du hyre et professionelt plæneplejefirma. Det er nemt og overkommeligt at hyre et plæneplejefirma. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte et velrenommeret plæneplejefirma og fortælle dem, hvad du gerne vil have gjort. De vil give dig et tilbud baseret på størrelsen af din have og de tjenester, du har brug for. Når du accepterer at betale den tilbudte pris, sender plæneplejefirmaet et hold af medarbejdere til dit hus for at udføre arbejdet.

Fordelene ved at hyre et plæneplejefirma er bl.a.:

– Du behøver ikke at slå græs – du behøver ikke at løfte en finger.

– Spar penge – du behøver ikke at købe benzin eller betale for benzin.

– Spar tid – du behøver ikke at bruge timer på at slå græsset.

– Slip af med ukrudt – du skal selv luge ukrudt i haven.

– Reducer stress – du vil ikke have mindre stress, når du ser, at græsplænen ser pæn og ren ud.

– Øger boligens værdi – du vil øge værdien af dit hjem, hvis du har en velplejet græsplæne.

– Forbedre dit helbred – du vil forbedre dit helbred, hvis du motionerer regelmæssigt.

Den første ting, du skal overveje, når du skal slå græsplænen, er, hvilket udstyr du har brug for. En skubbeklipper er ideel til mindre haver, hvor pladsen er begrænset. Til store haver er en siddeplæneklipper bedre egnet. Uanset hvad bør du altid bære sikkerhedsudstyr som f.eks. handsker, beskyttelsesbriller, høreværn og en hat.

Når du klipper græsplænen, skal du undgå at klippe græsset for kort. Kort græs gør det lettere for ukrudt at spire og sprede sig. Desuden betyder kortere græs mindre arbejde for dig. Hvis græsset klippes for kort, er der også større risiko for skader.

Tjek vejrudsigten, inden du går i gang. Hvis der forventes regn, skal du udskyde klipningen til efter at stormen er gået over. Regnvejrsdage er perfekte til græsslåning.

Hvis det er muligt, skal du slå græsset tidligt om morgenen, før solen bliver varm. Når temperaturen stiger, tørrer græsset hurtigere.

For at forhindre, at græsafklip blæser væk, skal du rive det tilbage på plads. Ved at rive græsafklippet tilbage på plads holdes det tørt og reducerer mængden af støv, der blæser rundt.

Når du har slået græsplænen, skal du bruge en vandslange til at vande området. Vanding af plænen fremmer ny vækst og er med til at mindske risikoen for ukrudt.

gartner

Har du en anden opgave du skal have løst?