Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Fejning, rivning og opsamling af nedfaldsblade

Nedfaldsblade er en plage. De tilstopper tagrender og drænrør, blokerer stormkanaler og skaber rod overalt, hvor de falder. Nogle husejere bruger dem endda som muld. Men hvad nu hvis du kunne forvandle de irriterende blade til penge?

Du tror måske, at det er nok at feje, rive og samle blade i sække for at tjene penge, men der er en bedre måde at gøre det på.

Det første, du skal gøre, er at feje alle blade væk fra din ejendom. Fej bladene i bunker langs kantstenen eller indkørslen. Fej bunkerne i sække eller beholdere, og læg dem i garagen eller skuret.

Hvis du bor i en by, er der stor sandsynlighed for, at du har en stor bunke blade i din baghave. Fej bladene i bunker, og rive dem derefter sammen til en enkelt bunke. Derefter tager du en kost og fejer bladene sammen i en anden bunke. Fortsæt med at feje bladene i bunker, indtil alle bladene er fejet væk.

Derefter skal du rive bladene op med en løvblæser. Blæs bladene i store bunker langs gaden eller indkørslen. Riv bladene i mindre stykker, og læg dem i poser eller beholdere.

Tag derefter en saks og klip de grønne dele af stilkene. Skær stilkene ned til ca. 1/8 tomme. Læg derefter bladene i en plastikpose. Bind toppen af posen sammen, og læg posen i skraldespanden.

Når du har revet bladene i bunker, skal du gå rundt og samle alle de nedfaldne blade op. Saml alle de blade op, der ligger spredt på jorden. Læg bladene i en affaldspose af plastik. Bind toppen sammen, og smid posen i skraldespanden.

Endelig skal du samle de blade, der blæser væk fra dit hus. Saml disse blade i spande eller skraldespande.

Har du en anden opgave du skal have løst?