Få 3 tilbud fra nedrivningsfirmaer

Har du et hus der skal rives ned? Eller har du måske købt en grund, hvor du skal bygge et nyt hus på og det gamle skal rives ned? Så skal du have fat i et professionelt nedrivningsfirma til opgaven. Et nedrivningsfirma sørger for at rive bygningen ned, og at det foregår på den bedste måde. 

At få revet en bygning ned af et nedrivningsfirma er en stor opgave, som kræver et kompetent nedrivningsfirma som har styr på sine ting og regler, så du hurtigt kan komme i gang med at bygge dit drømmehus på grunden. Der er rigtig mange forskellige forhold, du skal være opmærksom på når du skal have revet en bygning ned. Og netop af den grund er det, det mest optimale at alliere sig med et professionelt nedrivningsfirma til opgaven.

Nedrivningsfirmaet ved nøjagtigt hvilke regler og love der skal overholdes, og så er det den mest effektive måde at få revet en bygning ned på, uden nogle kommer til skade under processen.

Et nedrivningfirma kan udføre mange forskellige opgaver for dig, det kan for eksempel være at du har købt en gammel grund, hvor der er et gammelt hus på, som skal rives ned inden du kan bygge et nyt. Opgaver som nedriver ofte udfører:

nedrivning

Få 3 gratis tilbud på nedrivnings arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din nedrivnings opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle nedrivnings firmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Find et nedrivnings firma i en by nær dig:

Hvad koster en nedriver i timen?

Uanset hvilken håndværker det er du skal bruge, så handler det om at afsøge markedet og ikke blot sige ja til den første og bedste som giver dig et tilbud, for der kan som regel være rigtig mange penge at spare på din nedrivning. I stedet skal du lave dit forarbejde, og indhente minimum 3 tilbud fra forskellige nedrivningsfirmaer.

Ved at indhente flere forskellige tilbud fra forskellige nedrivningsfirmaer, så kan du hurtigt danne dig et overblik over hvad din opgave nogenlunde skal ligge i prismæssigt. Men når du indhenter flere tilbud på din opgave, så sikre du dig også, at du ikke betaler overpris for det på gældende nedrivningsarbejde. 

Du skal dog være klar over at der i de forskellige tilbud kan være inkluderet forskellige service, derfor er det også vigtigt at du nøje læser de forskellige tilbud som du modtager på din opgave. Det kan for eksempel være at i et af dine modtagne tilbud er oprydning med, men i det billige tilbud er der ikke bortkørsel af affald med i tilbuddet, det er derfor vigtigt du læser dit tilbud helt igennem. 

Hvad kan gøre prisen på nedrivningsopgaven dyre?

I mange tilfælde nu til dags, kan det hurtigt betale sig at rive en gammel bygning ned på grunden og bygge et nyt, både for dit helbred men også for din pengepung i sidste ende. Du kommer nemlig både til at spare penge på energi forbruget og vedligeholdelses udgifter. Der er dog meget stor forskel på nedrivningspriser, og det kan derfor være svært for os at sige hvad de forskellige priser vil lægge på. Det kommer an på rigtig mange ting, hvad din nedrivning vil koste. Er der meget kørsels involveret i opgaven? Er det svært at komme til opgaven?

Her er nogle af de forskellige forhold, som spiller en rolle for prisen på nedrivning:

 • Selve bygningens størrelse. Jo flere kvadratmeter der skal nedrives, jo længere tid vil opgaven også tage og jo flere mand skal på projektet. 
 • Er huset eller bygningen bygget i mange forskellige materialer? Så vil prisen ofte være dyre, da de kræver en del mere sorteringsarbejde.
 • Har bygningen flere etager eller måske en kælder? Det vil også påvirke prisen, da det vil kræve mere arbejde for nedrivningsfirmaet.

Nedrivningsfirmaer i Danmark?

Det kan ofte hurtigt blive en jungle at finde det rette nedrivningsfirma til din opgave, og derfor har vi valgt at udvælge de 10 nedrivningsfirmaer, som vi kun har hørt godt om. Det er dog altid en god ide at tjekke det pågældende firma på Facebook eller trustpilot, og se hvordan andres oplevelse har været med firmaet. 

Du kan se 10 nedrivningsfirmaer her:

 • Stantoma-service
 • P-olesen
 • Tklgruppen
 • Gunnerentreprise
 • J-jensen 
 • NCC Construction Danmark
 • Thomas Nørgård
 • Jesper Tilsted
 • K-Event 
 • Skave Nedbrydning 

Kan jeg få tilskud til min nedrivning?

Hvis du har opkøbt en grund, med et faldefærdigt hus, så har du gode muligheder for at kunne få tilskud til din nedrivningsopgave fra kommunen. Det gælder nemlig at alle huse der er bygget før 1950, har god mulighed for at få tilskud til at få revet huset eller bygningen ned. Det er fordi der er nogle krav til WC, bad og opvarming af huset. 

Der er dog også andre krav, som du skal opfylde for at kunne få tilskud til nedrivningen. Bygningen eller huset skal nemlig også ligge i en by, med mindre end 3000 indbyggere, for at opfylde kravet til at kunne få tilskud. Du vil få udbetalt tilskuddet fra By, bolig og landdistriksministeret. Alle behandlinger omkring nedrivning, bliver gennemgået og behandlet 2 gange om året hos den pågældende kommune. 

Et andet krav er også, at det skal gavne den omkringliggende natur og de omkringliggende omgivelser, hvis du også opfylder dette krav, så har du rigtig god mulighed for at blive godkendt til tilskud.