Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

På denne side kan du finde en oversigt over arkitekt i Aarhus, som kan hjælpe dig med at tegne og bygge dit drømmehus. Uanset om du ønsker et traditionelt eller moderne hus, kan en arkitekt i Aarhus hjælpe dig med at omsætte dine ønsker og behov til en konkret tegning og plan for byggeriet.

Arkitekter i Aarhus kan tilbyde en bred vifte af tjenester, herunder projektering, boligtilsyn og generel rådgivning om byggeri og arkitektur. De kan også hjælpe dig med at navigere gennem de forskellige byggeprocesser og lovgivninger, der kan være en udfordring for de fleste.

Det er vigtigt at vælge den rette arkitekt i Aarhus til dit projekt, og derfor kan det være en god idé at undersøge forskellige arkitektfirmaer og deres referencer, før du træffer en beslutning. På den måde kan du sikre dig, at du finder en arkitekt, der forstår dine behov og kan hjælpe dig med at realisere dit drømmehus på bedste vis.

En arkitekt kan blandt andet udfører:

Frits Hansens Tegnestue

 📍Enemærket 52 8240 Risskov

 📞29 44 25 43 

Eriksen Arkitekter M.A.A.

 📍Studsgade 27, st. sal. 8000 Aarhus C

 📞86 20 92 11

Møllers Byggerådgivning

 📍Bendstrupvej 26 8530 Hjortshøj

 📞 86 97 98 00

arkitekt i Aarhus

Få 3 gratis tilbud fra Arkitekt i Aahus

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din arkitekt opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle arkitektfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Priser: Hvad koster en arkitekt i Aarhus

Når du skal have hjælp fra en arkitekt i Aarhus, kan priserne variere meget fra firma til firma. Timepriserne for en arkitekt ligger typisk i området mellem 800-1600 kr. per time inkl. moms, men den præcise pris afhænger af mange faktorer såsom projektets størrelse og kompleksitet, og hvor meget arkitekten skal involveres i processen.

For at få en ide om den samlede pris for at få hjælp fra en arkitekt i Aarhus, er det bedst at indhente flere tilbud fra forskellige arkitektfirmaer. Dette gør det muligt at sammenligne priser og finde den mest konkurrencedygtige pris, der passer til dit budget og behov. Det er også en god idé at bede om et samlet tilbud, så du kan se en samlet pris for hele projektet i stedet for kun timeprisen.

Har du brug for en arkitekt i Aarhus?

En arkitekt i Aarhus kan bl.a. hjælpe dig med dit byggeprojekt. Det kan i hvert fald være en stor lettelse, da en arkitekt har den fornødne ekspertise til at udføre alle faser i dit byggeprojekt. En arkitekt i Aarhus kan både hjælpe dig med en tilbygning samt nybyggeri. En arkitekt kan for eksempel hjælpe dig med:

 • Skitser og tegninger af bygningen
 • Projektering af byggeriet
 • Ansøgning om byggetilladelse
 • Boligtilsyn under byggeriet
 • Valg af materialer og farver
 • Rådgivning om bæredygtige løsninger
 • Kvalitetskontrol af byggeriet

Samarbejde med entreprenører og håndværkere

Oprettelse af tidsplan for byggeriet

En arkitekt kan også hjælpe med at skabe en sammenhængende plan for hele ejendommen og ikke kun den bygning, der skal opføres eller bygges om. Derudover kan en arkitekt hjælpe med at skabe en optimal udnyttelse af pladsen og arkitektoniske detaljer, der kan give dit byggeri et unikt og personligt præg.

Få hjælp til alt vedrørende dit byggeprojekt

Inden du skal have dit første møde med en arkitekt, så er det en god idé at have forberedt mødet med arkitekten hjemmefra. Du vil få en bedre snak med arkitekten, når du har forberedt dig ved at gøre dig tanker om, hvad det egentlig er, du vil have.

Sådan kan du forberede dit møde med arkitekten:

En god idé inden du går i gang med et byggeprojekt er at afklare økonomien. Det er vigtigt at have en realistisk forståelse for, hvad det koster at bygge et hus eller en tilbygning, så du kan planlægge dit budget derefter. Det er også vigtigt at tænke på, at der kan være ekstra omkostninger, der ikke er inkluderet i det oprindelige tilbud fra arkitekten, såsom byggematerialer eller ekstra arbejde.

Når du har forberedt dig på denne måde, er du godt rustet til at have en konstruktiv dialog med arkitekten omkring dine ønsker og behov til dit byggeprojekt.

Andre håndværkere i Aarhus:

En arkitekt i Aarhus kan hjælpe med at designe og planlægge bygninger, boliger, interiører og landskabsprojekter.

Priserne kan variere afhængigt af projektets størrelse og kompleksitet. Det er bedst at kontakte en arkitekt i Aarhus for at få en tilpasset pris på dit projekt.

Du kan researche online, spørge tidligere kunder, se eksempler på tidligere arbejde, og planlægge et møde med arkitekten for at diskutere dine behov og ønsker.

En arkitekt i Aarhus kan designe bygninger og boliger med fokus på bæredygtige løsninger, såsom solpaneler, grønne tage, regnvandsopsamling og energieffektive vinduer.