Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på byggesagkyndig

Uanset om du skal købe en bolig, sælge eller bygget dit drømmehus så er det altid en fordel, at have en byggesagkyndig med på sidenlinjen. Selvom hvilken situation du står i, så skal du bruge penge på det, derfor er det vigtigt at finde en billig byggesagkyndig til opgaven. 

En byggesagkyndigs pris kan variere utrolig meget, alt efter hvilken landsdel du bor i, hvor stort projektet er og hvor lang tid du skal have din byggesagkyndige til rådighed. Derfor er det også vigtigt at du som minimum indhenter tilbud, fra flere forskellige byggesagkyndige. Så er du både sikret ikke at betale overpris for din byggesagkyndige, men du kan også hurtigt få et overblik over, hvad prisleje opgaven skal ligge i. 

En byggesagkyndig kan hjælpe dig med utrolig mange forskellige opgaver, det kan for eksempel være du skal bygge dit nye hus? Så kan din byggesagkyndige være behjælpelig igennem hele processen og sikre dig at du kommer helt i mål med alle dine drømme og tanker. Opgaver en byggesagkyndig ofte udfører:

Her på siden kan du få en masse gode råd, til valg af den rigtige byggesagkyndig og hvilken pris du skal betale for vedkommende.

byggesagkyndig

Få 3 gratis tilbud fra byggesagkyndig

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på byggesagkyndige. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle byggesagkyndigfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster en byggesagkyndig?

Du vil ofte kunne hyre en byggesagkyndig til en timepris på mellem 4000 – 6000 kroner i timen. Det er dog vigtigt at huske på, at prisen kan variere meget efter hvilken opgave det, hvilken landsdel du bor i og hvor mange timer den byggesagkyndige skal bruge på opgaven. Herunder kan du se priser på de mest almindelige opgaver, en byggesagkyndig udfører:

 • Tilstandsrapporter – Vil ofte kunne købes for mellem 5.000 til 6.000 kroner
 • Køberrådgivning på et ældre hus – Prisen på at få køberrådgivning ved køb af et ældre hus, ligger et sted mellem 3.000 – 4.000 kroner
 • Køberrådgivning på nybyg – Prisen på at få køberrådgivning ved et nybyggede hus, vil ofte være dyre. Prisen ligger på mellem 4.000 – 5.000 kroner

Få en samlet pris fra din byggesagkyndige?

Hvis du skal til at sælge dit hus? Så har du nok fundet ud af, at du skal levere en tilstandsrapport, energimærkning på huset og have fået lavet et el-eftersyn på boligen. Der har du brug for en byggesagkyndig, som ofte vil kunne give dig en samlet pris på alle 3 rapporter. Ved at have en byggesagkyndig med hele vejen igennem forløbet, sikre du dig selv at tingene går efter love og regler og du kan have god samvittighed når du overrækker nøglerne til de nye ejer.

Herunder kan du se forskellige priser på energimærke og el-eftersyn:

Der er en række ting, der kan afgøre din pris på energimærke prisen. Er dit hus for eksempel opført før 1980, så vil du kunne få en stor rabat. Priserne komme her fra 2022:

 • Bygning under 100 kvadratmeter koster 6.000 kr
 • Bygning mellem 100 og 200 kvadratmeter koster 6.700 kroner
 • Bygning mellem 200 og 300 kvadratmeter koster 7.300 kroner

Få den bedste pris fra en byggesagkyndig?

Uanset om du skal have lavet en rapport eller flere forskellige, så er det altid en god ide at indhente flere forskellige tilbud fra byggesagkyndige. Ved at indhente flere forskellige tilbud fra byggesagkyndige, via vores samarbejdspartner “3byggetilbud”, så sikre du dig både ikke at betale for meget for din rapport og du vil hurtigt kunne få et overblik over, hvad din opgave skal koste ca.

Du kan enten få 3 tilbud fra forskellige byggesagkyndige, ved at ringe rundt til de forskellige firmaer. Men hvis du ønsker at gøre det så enkelt og hurtigt som muligt, så vil vi helt klart anbefale dig at bruge vores samarbejdspartner. Der skal du blot indtaste lidt information om din opgave og så vil du modtage tilbud fra 3 professionelle byggesagkyndige. 

Hvad er en byggesagkyndig?

En byggesagkyndig er en person, som vil rådgive dig om du skal sælge din bolig eller om du skal ud og købe din første lejlighed eller hus. En byggesagkyndig kan både lave forskellige rapporter til dig, hvis du skal sælge dit hus eller lejlighed. Men en byggesagkyndig vil også kunne tage med dig, ud for at se på drømmehuset og give sin mening om fejl og mangler på huset eller lejligheden. 

Derudover så kan en byggesagkyndig og hjælpe dig igennem hele processen for eksempel, hvis du skal sælge dit hus eller dejlig. Så du ved at alting har overholdt alle regler og love, som der skulle være indenfor branchen. Der er nemlig utrolig mange regler og love at overholde, når man skal sælge eller købe ny bolig, dog mest når man skal sælge en bolig. Derfor er det utrolig vigtigt at have en ekspert med på side linjen, så du ikke bliver snydt.

Fejl på nybyggede hus eller lejlighed

Hvis du har prøvet at få bygget et nyt hus før? Så ved du højest sandsynligt godt, at der er fejl og mangler også selvom det er et nyt hus der er blevet bygget. Og netop derfor anbefaler vi altid at du hyrer en byggesagkyndig, som kan gennemgå projektet når bygherre mener at være færdig. Så vil din byggesagkyndige, gå bygningen grundigt igennem og finde eventuelle fejl, som bygherre skal rette inden projektet er færdigt. 

Det er typisk fejl og mangler som du ikke selv ville kunne finde, og derfor er det vigtigt at man bruger en byggesagkyndig til den opgave. Det kan selvfølgelig være en dyr fornøjelse, at få en byggesagkyndig til at gennemgå huset for fejl og mangler, men det kan være endnu dyre hvis de ikke bliver fundet og du lige pludselig har en vandskade for eksempel.