NYLAND Rådg.ingeniør ApS

 📍Strandvejen 110
4200 Slagelse

Energiingeniørerne ApS

 📍VestsjællandsCentret 10A,2.213
4200 Slagelse

Byggesagkyndig i Slagelse

Du er kommet til det rette sted, hvis du har brug for byggesagkyndige i Slagelse til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Vi har samlet de fleste af de pålidelige byggefirmaer i Slagelse og Danmark, som kan hjælpe dig med dit projekt.

En byggesagkyndig er en person, der har viden og erfaring inden for byggeområdet. De kan give råd og vejledning om byggeprojekter og føre tilsyn med byggeprocessen for at sikre, at alt går glat.

En byggesagkyndig er en person, der har viden om alle aspekter af byggeprocessen. De kan give råd og vejledning om alt fra de indledende planlægningsfaser til projektets afslutning.

Byggesagkyndig Tilbudte tjenester:

Ombygning

Design

Løsninger til opbevaring i garagen

Indvendig og udvendig maling

Bygning af terrasse og gårdhave

Tagdækning

Siding

Handyman Services

Installation af hegn

Reparation af kloakker og afløb

Kvaliteten af de tjenester, som eksperterne leverer, er fremragende. De tilbyder en bred vifte af tjenester, der er skræddersyet til at opfylde deres kunders behov. Deres personale er højt kvalificeret og har erfaring med at levere kvalitetstjenester. De er altid villige til at gå den ekstra mil for at sikre, at deres kunder er tilfredse med deres tjenester.

Billig byggesagkyndig

Hvilken type byggesagkyndig du har brug for, afhænger af de specifikke behov i dit projekt. Nogle af de faktorer, der skal tages i betragtning, når du vælger en byggesagkyndig, omfatter dog følgende:

-Størrelsen og omfanget af dit projekt

-Din budget

-Din tidslinje

Afhængigt af det specifikke projekt, du arbejder på, kan du rådføre dig med flere byggesagkyndige for at få forskellige meninger og perspektiver.

Du kan også søge på nettet efter byggesagkyndige i dit område eller bede om anbefalinger fra venner eller familie, der for nylig har gennemført et byggeprojekt. Når du har et par potentielle eksperter i tankerne, kan du interviewe dem og spørge om deres erfaring, kvalifikationer og priser.

Når du arbejder med en byggesagkyndig, kan du forvente, at han/hun har viden om alle aspekter af byggeprocessen. De bør kunne besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at planlægge dit projekt. De vil også kunne give dig en liste over materialer og forsyninger, som du skal bruge for at gennemføre dit projekt.

byggesagkyndig

Få 3 gratis tilbud fra byggesagkyndig

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på byggesagkyndige. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle byggesagkyndigfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.