Dk Gulvslibning ApS

 📍Glænøvej 4 4200 Slagelse

 📞 61 65 17 54

Dansk Gulvpleje

 📍Bjergbygade 2B, 3. sal. tv 4200 Slagelse

 📞 31 31 15 33

Sams Gulvbelægning ApS

 📍Kongstedparken 28 4200 Slagelse

Dbf Gulve

 📍Gl.Kongevej 5 4200 Slagelse

 📞 20 68 34 97

Sorø Gulventreprise ApS

 📍Dragshuse 14, Næsbyskov 4200 Slagelse

 📞 20 27 33 24

Dbf Entreprise ApS

 📍Gl.Kongevej 5 4200 Slagelse

 📞20 68 34 97

Gulvmand i Slagelse

Hvad gør gulvmanden? Han sørger for, at dine gulve ser godt ud. Og han gør det til en meget overkommelig pris.

Floor Man har eksisteret i mange år. De tilbyder tjenester som gulvafslibning, efterbehandling, forsegling og meget mere.

Floor Man tilbyder en bred vifte af tjenester til boligejere. Deres mål er at sikre, at deres kunder får den bedst mulige service til en rimelig pris.

Floor man er fantastisk til at bygge gulve. Det er meget nemt at bruge og er et rigtig godt valg for enhver virksomhedsejer.

Nogle gulvmænd er ideelle til små til mellemstore rum, og det er også den type gulvmænd, som du kan bruge i lang tid, da de ikke bliver påvirket af snavs og støv.

Nogle gulvmænd er ideelle til et stort rum, og det er også den type gulvmænd, som du kan bruge i lang tid, da de ikke påvirkes af snavs og støv.

Og nogle gulvmænd er ideelle til et stort rum, og det er også den type gulvmænd, som du kan bruge i lang tid, da de ikke påvirkes af snavs og støv.

Så hvordan vælger du den rigtige type gulvmand til dine behov? Det er et spørgsmål om at prøve sig frem, og det er bedst at afprøve flere forskellige typer.

Husejere, der har en trappe i deres baghave, vil kunne knytte den til deres hus og gøre den til et fælles område for hele familien. De kan bruge den til underholdning, madlavning og endda til at sove på. De kan også bruge den som en nødhjælpstrappe for at komme op på taget, tredje sal eller endda kælderen.

Gulvmanden kan også bruges som en sti for folk, der bevæger sig fra et rum til et andet. Den væg, der er installeret i trappeopgangen, kan også bruges som dør til huset. Dette vil være meget nyttigt for ældre mennesker, som ikke er i stand til at bevæge sig uden hjælp. De kan også gøre det til et sjovt sted at lege.

Trappernes hældning kan også justeres for at gøre dem sikre for børn. Gulvmanden kan også bruges som legeplads for børn. Dette vil også være en fordel for de forældre, der holder øje med børnene.

gulvmand

Få 3 gratis tilbud på gulvmand arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din gulvmand opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle gulvfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.