Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra gulvmand

Skal du have lagt nyt gulv i boligen?

Skal du have slebet dit nuværende gulv? 

Skal du have lakeret eller olieret dit gulv?

Så er det helt klart en gulvmand, du skal alliere dig med, for at opnå det pæneste og bedste resultat. Her hos God-håndværker.dk hjælper vi dig med at finde en professionel gulvmand, som kan udføre opgaver indenfor gulvslibning, lægge nyt gulv, lakere gulv, oliere gulv og meget mere indenfor gulvbehandlinger. 

En gulvmand kan udføre en bred vifte af forskellige opgaver i din  bolig, det kan for eksempel være at du skal til at renovere din lejlighed eller hus? Og gerne vil have skibet og olieret dit gamle gulv, så du ikke skal ud at købe nyt. Så kan du med fordel hyre en gulvmand, for at få det bedste og pæneste resultat. Opgaver en gulvmand ofte udfører:

gulvmand

Få 3 gratis tilbud på gulvmand arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din gulvmand opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle gulvfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster det at hyre en gulvmand?

Det kan være et svært spørgsmål at svare på, da prisen på en gulvmand ofte kan svinge utrolig meget fra firma til firma og så kommer prisen også helt an på hvilken landsdel du bor i. Først og fremmest afhænger prisen på din opgave, af opgavens størrelse og tidsbrug. Det er vigtigt at huske at skal du for eksempel have lagt nyt gulv, så betaler du ikke blot for timer, men også materialer. Det kan derfor være prisen er høj, hvis du har valgt noget gulv som koster meget pr kvadratmeter. 

Hvis du derimod skal have slebet og lakeret dine gamle gulv, så kan det sagtens være prisen vil være billigere, da der så ikke skal indkøbes de vilde materialer til opgaven. Du skal som udgangspunkt forvente at betale mellem 300 – 400 kroner i timen for en gulvmand. 

Det kan dog godt lade sig gøre, at finde en billigere gulvmand. Men med så mange andre håndværkerfag, så hænger pris og kvalitet sammen og derfor er det vigtigt ikke blot at gå efter den absolut billigeste pris på en gulvmand. 

Få den bedste pris på en gulvmand

For at få den bedste pris på din gulvmand, så er det vigtigt at du ikke blot vælger den første og bedste, som du for et tilbud fra. Vi anbefaler altid at du indhenter minimum 3 tilbud på din gulvopgave fra forskellige gulvfirmaer. Ved at indhente flere tilbud, sikre du dig både mod ikke at betale for meget for selve opgaven og så kan du vælge det bedste firma ud som du har fået tilbud fra. 

Har du ikke lyst eller tid til at ringe rundt til de forskellige gulvfirmaer? Så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner, til at indhente 3 tilbud på din opgave helt gratis. Når du har indtastet oplysninger om opgaven, så vil 3byggetilbud gå i gang med at indhente tilbud fra professionelle gulvfirmaer som kan udfører din opgave til perfektion.

Hvilke opgaver kan en gulvmand udfører?

En gulvmand kan udføre mange forskellige opgaver for dig hjemme i boligen. Det kan for eksempel være at slibe og oliere dine gamle gulve, eller det kan være at lægge nyt gulv i hele din bolig. En gulvmand er ekspert i gulv og det er altid en god fordel at have en ekspert indenfor området med på opgaven, når det skal laves ordenligt.

Der kan nemlig være stor forskel på de forskellige gulve der skal bruges i rummene i boligen. For eksempel kan der komme meget fugt under gulvet, hvis du lægger det forkerte ude i badeværelse og det kan ødelægge dit nye hus eller lejlighed. Derudover så kan det ofte godt være en jungle at finde frem til det bedste gulv på markedet, det kan en gulvmand også hjælpe dig med, så du for lagt noget gulv som kan holde i mange år frem.