Al-Refit Floors

 📍Grithsvej 2 2791 Dragør

Tgs

 📍Else Alfelts Vej 58D, 3. sal. th 2300 København S

Jb Gulventreprenør

 📍Fuglebækvej 1A, st. sal. 2770 Kastrup

 📞 53 77 70 40

Bundgaard Gulvservice

 📍Sofie Brahes Allé 13, 2. sal. tv 2300 København S

 📞 40 54 81 93

K.T. Gulv- og Håndværkerservice

 📍Lodsgården 1B, 1. sal. tv 2791 Dragør

 📞 27 12 52 09

Gulventreprenøren

 📍Strandlodsvej 15 2300 København S

 📞 27 57 27 76

Gulvteam.dk ApS

 📍Alleen 87, 1. sal. tv 2770 Kastrup

 📍A.P. Møllers Allé 9B 2791 Dragør

Gulvfirmaet

 📍Kastrupvej 310, 3. sal. th 2770 Kastrup

 📞 60 68 69 99

Gulvmand på Amager

Er du på udkig efter en ny gulvbelægningsmulighed? Gulvbelægning er en stor investering, så det kan betale sig at købe ind, før du køber. Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en gulvtype?

Gulvbelægning er en vigtig del af boligindretningen. Det øger værdien af din ejendom og gør den lettere at rengøre. Der findes flere forskellige typer gulvbelægninger, f.eks. laminat, vinyl, keramiske fliser, træ, tæpper og meget mere.

Valget af den rigtige gulvbelægning afhænger af dit budget, dine stilpræferencer og din livsstil. Hvis du ønsker at spare penge, kan du overveje at lægge laminat- eller vinylgulve. De fås i forskellige stilarter og farver, og de er relativt billige sammenlignet med andre muligheder.

Gulvmand er et meget populært system til konstruktion, som måske er den mest effektive måde at bygge et hus på. Det er kendt for sin holdbarhed, og det kan nemt bygges ved hjælp af følgende materialer:

 • Væggene er lavet af ler, mursten eller sten.
 • Tagets materiale er af træ eller metal.
 • Gulvene består af træ eller sten.
 • Dørenes materiale er træ eller sten.

Du kan finde forskellige typer af gulvmænd til dine behov. Du kan finde en til dit badeværelse, en anden til dit soveværelse, endnu en til dit kontor osv.

Designet afhænger af den type gulv, du ønsker at lægge, og af dit budget. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige gulvtyper.

Du kan vælge et stærkt og holdbart gulv til dit næste projekt. Hvis du har en stærk og holdbar gulvmand til dit næste projekt, vil du få mere tillid til dit gulv.

En gulvmand er en mand, der er ansat af en bygnings ejer til at vedligeholde gulvet i bygningen. Gulvmanden er ansvarlig for rengøring af bygningens gulve. Gulvmanden har lov til at rengøre gulvene en gang imellem, men han skal rengøre dem mindst en gang om ugen.

Gulvmanden skal sørge for, at gulvene er rene og sikre for arbejdstagerne at gå på. Han skal også sørge for, at gulvene har et vist niveau af støv, snavs og snavs. Han skal også sørge for, at gulvene er i den bedste stand. Gulvmanden skal også sørge for, at han ikke skaber problemer for arbejderne ved ikke at følge deres instruktioner.

De bedste gulvfolk er de veluddannede. Gulvmanden skal også være i stand til at udføre sit arbejde i tide. Han skal også være veluddannet i brugen af rengøringsartikler.

Gulvmanden skal bære en maske, når han rengør gulvene. Masken skal være specielt designet til arbejdet. Masken skal være fremstillet af det bedste materiale, så gulvmanden kan arbejde sikkert. Masken skal forhindre gulvmanden i at indånde skadeligt støv eller snavs.

gulvmand

Få 3 gratis tilbud på gulvmand arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din gulvmand opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle gulvfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.